Tema: HU day
Pozz. Evo pogledao sam sad malo videa i sa ovih 60$ na accountu sam igrao nl50 cisto da malo vidim. I dodjem sad do 200$ i naletim na lika ribetinu. Lik je all-inao 9 ruku za redom 30$ svaku ruku,ja dobijem AK on leava.. I sad nadjemo se mi na iducem stolu, Ja TT big blind, on rejsa,ja 3bet,on 4bet,ja call,flop sve niske. Tu on beta,ja all-in on instant call (meni mrak na oci) a kad ono pokaze AQ. imao je backdoor ulaz u boju (na polju sve razlicite boje). Turn neka sitna karta u njegovoj boji.. river Q. Ok,shvatio sam. Dodjem za 10 minuta odmoran, opet udjem sa 50$ na stol. Dobijem 79s i nadam ga se stackoffati. Ja sa button rejs,on sa big blinda neki manji 3bet i ja call. flop 349. 2 u boji. Onda turn 6 (nije u boji,nista nemjenja). Tu smo otisli all-in da on pokaze A8s. Ja naravno all-in,on instant call, meni opet mrak na oci. Vidim samo 3 asa u decku. River A.
Protiv onih protivnika koji su bolji od njega i koji su igrali pazljivije i normalnije sam uzeo 2-3 stacka, a ovom manijaku... Sad me ubio u pojam i zgadio mi poker. Da bar mogu reći hajd bolji od mene,eto mu 100$, al ovo... Kad mi nub sa fejsbooka uzme 2 stacka gdje imam 4 buy-ina xD, al ok,ove novce sam uzeo za zajebanciju da se zabavim tako da...
Jer neko imao slicne situacije zadnjih dana?