Tema: Novi account
Recimo da pravim novi account na fulltiltu na neku drugu osobu a koristim svoju kreditnu karticu Visa.Jel to moze,jel se moraju podatci sa acc podudarati sa podatcima kartice i jel to oni uopce gledaju.Jako vazno pitanje.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Recimo da pravim novi account na fulltiltu na neku drugu osobu a koristim svoju kreditnu karticu Visa.Jel to moze,jel se moraju podatci sa acc podudarati sa podatcima kartice i jel to oni uopce gledaju.Jako vazno pitanje.
Na bwinu to nije moguće, i iskreno sumnjam da je moguće na tiltu. 99% da se ne može
mislim da gledaju pogotovo na prvoj uplati,ali nisam 100% siguran,najvjerovatnije ce te pitati za potvrdu podataka,kopije itd.
Najbolje da si s Visom depozitneš na svoj moneybookers account i pošalješ na moneybookers account na kojeg misliš otvoriti FTP account.
Mozes li mi objasniti to malo bolje vule jer ne znam ni sta je moneybookers account i kako to sve funkcionira?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora