Tema: rounders
kratak topic samo ako mi neko moze poslati torrent za film rounders, hvala (naravno da nije virus )
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
kratak topic samo ako mi neko moze poslati torrent za film rounders, hvala (naravno da nije virus )
gledaj ga na streamu nekom, vec je star film pa nije losa kvaliteta...a ako ga bas hoces skinut ima ga svugdje...
mislim da se takvi linkovi ne smiju objavljivat
ako nisi našao neki javi mi se na PM,nadam se da radi onaj torrent od kud sam ja prije skidao
Ima jedan problem. Downloadao sam torrent i titlovi kasne 3-4 sekunde (govor počinje u 1:06, titlovi u 1:11 i tako na svim titlovima sa neta). I sad to što su oni skratili prvih 5 sekundi filma mi je sve zeznilo. Šta da sad radim? (neznam kako se može to ispravit, nisam baš neki stručnjak za torrent filmove)
skini i popravi titlove u subtitle workshop
jako lako se koristi program, oznacis kad pocinje prvi titl i kad pocinje zadnji i program sam prepravi.
ako se ne snadjes posalji mi pm pa cu ti objasniti preko teamviewera.
Skini si GOM player koji je po meni jedan od boljih programa za gledanje filmova...ima opciju za pomicanje subtitla (mislim da je CTRL ><)
Evo riješio sam problem, hvala propast dužnik sam ti :card_heart
Još nešto... Jer itko zna kako staviti č,ć,ž i ta slova?
koji player koristis?
treba nadjes u opcijama gde se menja font, i kod script stavis cyrilic ili central europe.
nadjes u opcijama podesavanja titlova- subtitles i onda ces videti "button" i pise arial. samo klikni na njega to i imaces podesavanja fonta.
Zadnji popravljao propast (19-03-2010 15:04:43)
hvala,evo riješio problem u 2 minute zahvaljujući propasti. PROPAST CMOOOOOK!!! :card_heart
PS: Dužan sam ti za jedan big blind na nl1000
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora