Tema: 45man sng pokerstars
dugo sam se trazio i razmisljao na cemu da buildam roll, jer mtt puno varira (iako se ne mogu pozalit da mi lose ide) isprobavao sam svasta, sng od 6, 9, 18, 27, 45, 90 i 180 ljudi, na skoro svim poker sobama i jednostavno nakon gledanja i analize igre u hemu sam zakljucio da je 45man sng ono gdje cu zbombat sigurno roll u nebesa u vrlo kratkom roku, odlucio sam se za stars iz razloga sto se jako brzo napune. dok na ostalim sobama je w8 time ubitacan (party, everest, i slicne male sobe)
Znači 45man sng $1.2 buy in (nije turbo nego normal speed) - razlog zasto sam odabrao normal, hm s obzirom da preferiram ultra tight igru na njima puno puta mi se na turbu ne dogodi da docekam ruku kakvu ocekujem, i onda sam osuden na coin flip a to ne volim..
Ovdje cu vas redovno izvjestavati o svojim sessionima i kako su prosli a za pocetak evo jednog koji je upravo sad zavrsio, 10 turnira . 90% itm (+52$)
Posao me zaje... pa sam u mogućnosti odigrati samo 1-2 sessiona dnevno,btw igram po 10 komada, jer kako se dogodi da na svima upadnem u ft puno puta ne stignem reagirat i prosudit koja je opcija najbolja, tako da igram od 8-10 istovremeno.