Tema: Sng bankroll

Koliki je bankroll optimalan za 6max sngove tj. koliko BI? Moj je oko 100$ i s njim igram 3,25 6max SnG na Pokerstarsu.

00

2

Re: Sng bankroll

mislim da ti br treba sadrzavat 40 buyinova za sng koji zelis igrat...

"Some people never go crazy.What truly horrible lives they must lead."
00

mars1 napisao:

mislim da ti br treba sadrzavat 40 buyinova za sng koji zelis igrat...

Znam da je za cash min. 50 BI, al je problem kaj na PS nema manji 6max od 3,25. Pitam zato jer sam poceo sa 50$ pa dosao do 100$ i sada se tu negdje vrtim u zadnje vrijeme pa me zanima jel tih 50 BI vrijedi isto za sng ko i za cash.

00

da, tako i ja dok sam igrao na pokerstarsu, varirao mi bankroll 100-150$ i nisam mogao ni gore ni dole. I onda sam igrao te 3,25 6max SnG-eve, ali otvoriš 6 stolova i recimo da na 5 neudješ u lovu i jedan udješ (recimo 2.) prakticki ode ti 1/3 bankrolla i onda se odma stilltaš. Ja sam tako isto svašta pokušavao, ali tamo ti ima dosta regulara koji to igraju svaki dan tako da mislim da bi trebao barem 200$. Ali nemoj moj savjet uzeti zdravo za gotovo jer igram cash game, ali govorim svoja iskustva kad sam bio kao ti  wink

Tko se moli i vjeruje u Isusa Krista, Isus će ga dočekati na času njegove smrti
00

edo009 napisao:

Znam da je za cash min. 50 BI, al je problem kaj na PS nema manji 6max od 3,25. Pitam zato jer sam poceo sa 50$ pa dosao do 100$ i sada se tu negdje vrtim u zadnje vrijeme pa me zanima jel tih 50 BI vrijedi isto za sng ko i za cash.

btw 30 BI je za cash prosječno (naravno oni koji žive od tog igraju samo jedan limit i imaju 100 BI i stalno idu gore) ali za nas koji neživimo od toga i želimo povećati bankroll je dovoljno 30BI za novi lvl (jest da neki uđu sa već 25,ali 30 je najbolje).
Ali kako ide onda jedna stara uzrećica: ''Od viška glava ne boli''  smile

Tko se moli i vjeruje u Isusa Krista, Isus će ga dočekati na času njegove smrti
00

Rexonja napisao:

da, tako i ja dok sam igrao na pokerstarsu, varirao mi bankroll 100-150$ i nisam mogao ni gore ni dole. I onda sam igrao te 3,25 6max SnG-eve, ali otvoriš 6 stolova i recimo da na 5 neudješ u lovu i jedan udješ (recimo 2.) prakticki ode ti 1/3 bankrolla i onda se odma stilltaš. Ja sam tako isto svašta pokušavao, ali tamo ti ima dosta regulara koji to igraju svaki dan tako da mislim da bi trebao barem 200$. Ali nemoj moj savjet uzeti zdravo za gotovo jer igram cash game, ali govorim svoja iskustva kad sam bio kao ti  wink

Istina za regulare, sad rijetko dobijem stol da imam vise od jednog sa statsima preko 30/15. Al danas sam ipak dobio jedan na kojem nijedan nije bio ispod 65.

00

7

Ovisi koji ROI imaš.
Ak imaš cca. 5%, trebat će ti nekakvih 70BI, ak imaš oko 15%, nekih 45BI bi trebalo bit dostatno. Malo prolurkaj po 2p2 sticky temama, u jednoj od njih je fenomenalno matematički objašnjena varijanca i dane šanse za bustanje bankrolla u ovisnosti o ROI-ju (sve fino grafički prikazano).

Zadnji popravljao dabac (17-03-2010 19:08:13)

00

Rexonja napisao:
edo009 napisao:

btw 30 BI je za cash prosječno (naravno oni koji žive od tog igraju samo jedan limit i imaju 100 BI i stalno idu gore) ali za nas koji neživimo od toga i želimo povećati bankroll je dovoljno 30BI za novi lvl (jest da neki uđu sa već 25,ali 30 je najbolje).
Ali kako ide onda jedna stara uzrećica: ''Od viška glava ne boli''  smile

ne bi se slozio jer ti se bez problema moze desiti da 30 turnira odigras bez greske i na nijednom ne dodjes do para...

ja da imam toliko para picio bi one 2,2$ turbo 180 ljudi i 1,1$ turbo 90 ljudi

ali mislim svako ima neku svoju viziju, ali sad od kako malo duze igram nikad ne bi riskirao bankroll na turnire za koje imam samo 30 BI

moje misljenje

uzmem neke gandže i ovako kuliram
šta da radiš kad si bog nego da se glupiraš
00

On je mislio na BR za cash.

00

ok, samo vidim pricalo se i o sngijevima u biti to je i tema....

igra u cash sam pusiona

uzmem neke gandže i ovako kuliram
šta da radiš kad si bog nego da se glupiraš
00

11

Ja se drzim 50 BI za SNG.
Peporuke su razlicite, tako npr. AMT s Deucesa preporuca min 100 BI za multitable grindanje.
Dobro bi bilo u startu imati min 50, a poslije ovisno o ROI-u.

dabac napisao:

Ovisi koji ROI imaš.
Ak imaš cca. 5%, trebat će ti nekakvih 70BI, ak imaš oko 15%, nekih 45BI bi trebalo bit dostatno. Malo prolurkaj po 2p2 sticky temama, u jednoj od njih je fenomenalno matematički objašnjena varijanca i dane šanse za bustanje bankrolla u ovisnosti o ROI-ju (sve fino grafički prikazano).

baci link da se igramo..

But they were suited...
00

12

sokol napisao:

Ja se drzim 50 BI za SNG.
Peporuke su razlicite, tako npr. AMT s Deucesa preporuca min 100 BI za multitable grindanje.
Dobro bi bilo u startu imati min 50, a poslije ovisno o ROI-u.

dabac napisao:

Ovisi koji ROI imaš.

baci link da se igramo..

Evo link:
http://forumserver.twoplustwo.com/36/st … nce-73786/
Pročitati cijeli thread jer autor daje neke neke nove ideje i izračune (a iz nekog razloga nije išao editirati prvi post).

Ovo je inače taj njegov graf - šansa za bustanje bankrolla u ovisnosti o ROI-u i broju odigranih turnira:
http://img359.imageshack.us/img359/1125/gobrokeat8.jpg

00

13

Hvala!
Bogami se potrudio.

But they were suited...
00