Sto se tice sitea na kojem igras neces naci ni jedan gdje neces imat downswinge, i gdje nema igraca kao sto si gore napisao, ali u ostalom zar nije bolje igrati protiv takvih radije nego protiv onih koji donekle kuze igru?
Mozda ti starsi odgovaraju manje od ostalih zbog strukture, pogotovo bi to mogao biti slucaj ako igras turbo (vidio sam gore da si napisao da ces prijec na normal speed), jer na starsima bar meni fali neki lvl izmedju 25/50 i 50/100, pa se s ovog lvla (25/50) gdje najvise mozes iskoristavat greske protivnika prebrzo dodje obicno u push/fold fazu.
Ali ovo sto govoris da redovito gubis 70-30 AI pf... 30% je 30% i na starsima, i na tiltu, i na ipokeru i svim ostalim siteovima...
I sam u zadnja dva dana na starsima runnam 9 bi ispod EVa na takve brutalne natkupe da mi je muka, ali tako nekad jednostavno mora biti, treba samo igrat svoju A igru, i to ce se vratit, uvijek se vrati.
Za kraj cu citirat kolegu Donatusa72 sto je napisao u postu na svom blogu:
"Varijanca je zlikovac koji ne poznaje ni manjak slobodnog vremena ni recesiju. Ona je sveprisutna i lovi vas kad ste najslabiji - i igrački, i voljno, i duhom. Boji se samo opakog volumea koji ju ispegla u tili čas i ponovno odagna u svijet sijenki do nekog novog susreta. Volume je glogov kolac ili križ kojeg se ovaj "tamni stvor" boji, jedino oružje kojim se da obraniti presveti ROI i Njegovo Visočanstvo "Graf"."
Sretno na pedeseticama!