Re: pokerstars turnir
cestitke robi
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
i bas roba osvoji, ma kakav klisej
lol, čestitam
cestitam... dobar BR boost !! sad prelazis na nl 400??
cestitam... dobar BR boost !! sad prelazis na nl 400??
Imam već dosta dugo roll za nl400, ali igrat ću još nl200 neko vrijeme.
congrats Roba!
nadam se da idući put i ja sudjelujem
hoce li bit organizirao jos koje ovakvo druzenje??
Uvijek se može napraviti tako nešto ako bude zainteresiranih.
Bilo bi lepo kad bi turnir postao "tradicionalan" da se tacno zna kad se igra, na primer svake zadnje nedelje u mesecu ,jer je prosli put stvarno bila dobra atmosfera najvise zahvaljujuci pesmama Dragane Mirkovic
ja sam za da bude najmanje jednom mjesecno.
jos kad bi mogli nazicati starse da nam malo napune pool bi bilo jebeno.
btw- jel se moze organizirati turnir na nekom drugom affiliate stranici koj su mozda voljni napuniti pool ako starsi nedaju nista?
btw- jel se moze organizirati turnir na nekom drugom affiliate stranici koj su mozda voljni napuniti pool ako starsi nedaju nista?
Mislim da se da srediti, ali onda će biti manje igrača jer neće svi htjeti selit lovu na drugi sajt.
kako je prosao organizator jel netko zna!
ja nazalost nisam mogao igrat!
al ocekujte me u sljedecem susretu! :card_spade
Dal je moguce na starsima ili negdje organizirat privatni HU turnir?
Dal je moguce na starsima ili negdje organizirat privatni HU turnir?
yeap... i to u 2 koraka
1. korak support@pokerstars.com "I would like to make private tournaments, can u please grant me that option. Thx"
2. korak procitas mail koji ce ti stici za par sati (mozda danas ne zbog blagdana) i napisat ce ti gdje ti se nalazi to u lobby-u.
kako je prosao organizator jel netko zna!
nije igrao
pa ako će nas biti dovoljno i ako buy-in neće biti prevelik ja sam za pretty much everything
ima li zainteresiranih za HU turnir?
ja ti predlazem da im posaljes mail vec sad, ako imas vremena, jer kad ti dodijele tu opciju mozes kad hoces radit turnire. da ti se nebi dogodilo da sad si ti nasao nekog s kim bi igrao, pa da cekas 2 dana da ti to aktiviraju.
mile88 napisao:ima li zainteresiranih za HU turnir?
ja ti predlazem da im posaljes mail vec sad, ako imas vremena, jer kad ti dodijele tu opciju mozes kad hoces radit turnire. da ti se nebi dogodilo da sad si ti nasao nekog s kim bi igrao, pa da cekas 2 dana da ti to aktiviraju.
tnx, evo poslao sam im mail.
Evo otvorit cu novu temu pa da vidimo dal uopce ima zainteresiranih...
29.08. nedjelja
cca 19:30
10-20$ buy in
PokerStars
anybody interested?