Tema: HUsng igra protiv CS-a @ Power Poker low stakes
Pozdrav svima. Nakon što sam bio primoran povući cijeli svoj bankroll, a i zbog privatnih obveza ne stignem više imat dovoljan volume da bi ostvarivao ikakav poseban profit na HUsng-ovima, odlučio sam uplatiti neku siću na Power Poker čisto da ostanem u toku s igrom kroz idućih par miseci prije nego se opet ozbiljnije primim pokera.
Power Poker i općenito Cake mreža su mi OK za HUsng-ove jer imaju solidan promet za tu vrstu igre, a blinds leveli su isti kao na Starsima što mi je uvelike olakšalo prilagodbu. E sad dolazimo do problema...
Problem nisu natkupi koje već 2. dan opasno doživljavam jer se na njih HUsng regular navikne, moj problem je u igračima protiv kojih igram i tija bi značajnije pojačati edge nad njima, makar se bojim da je to trenutno nemoguće. Ali rekoh, uvik postoji netko iskusniji i pametniji ko će reći nešto što bi moglo pomoći mojoj igri, pa zašto ne probati...
Ovako. Zasad su većina igrača protiv kojih sam igra bili calling stationi, što u načelu nije ništa loše jer je protiv njih, uz pokoji natkup kao standard, zapravo najlakše igrati. Moj problem je što me u 40 mečeva board pogodija manje od 10 puta, a ti ljudi nakon što su platili moj preflop raise s pozicije, igrajući van pozicije na boardu sa broadwayima, SD i FD ne bacaju svoj par dvojki. Znam da je situacija teško zamisliva, ali tako je - u 40 mečeva me teško koji board pogodija, a likovi protiv kojih igram ne bacaju ni A high.
Moja prilagodba? Slabije ruke limpam jer mi dozvoljavaju limpanje, jače raiseam i preflop za value i cbetam naravno, ali na turnu gubim oružje s obzirom da me board redovito zaobilazi u širokom luku, a oni bilo koji bet plaćaju...
Stoga moje pitanje - kako pobijediti očajne calling statione kad vas board promašuje i ne možete im naplatit ni jednu svoju ruku i uzeti value od nečeg slabijeg što će oni uvik platiti jer jednostavno na riveru vi praktički nemate ništa??!!
Zvuči teško, pa se nadam konstruktivnim savjetima.