Tema: Pozdrav riboljupci
Student iz zaprešića, 23 god, početnik na NL4, merge mreža - craciswack
Prvi susret sa holdemom, imao sam prije malo više od godnu dana kad je frend kupio one najjadnije plasticne cipove u ¨Hocu to¨ i tu je pocelo... Prvi google search poslije toga mi je izbacio pokerlistings.com i eto i ja skužio da postoji online poker, skinuo partypoker softver i poceo igrat play chips. Malo po malo sam skinuo valjda 80% dostupnih sajtova da isprobam i najviše mi se svidio full tilt di sam poceo igrat svakodnevno playmoney PLO. I nakon par mjeseci odlucim je uplatit 50$, i naravno da sam to zdrobio za 2 tjedna na PLO10 (5buyina, danas se cudim kak je tak dugo i trajalo pez RB-a). Za razliku od drugih riba, ja sam krenuo učit omahu, everyone is solid na uNL jel tak , i druga uplata je bila čim sam se vratio s mora (8mj) ali ovaj put 300 dolara, to sam igrao i mislim da nisam pobjeđivo rake na PLO10 al sam imo dobre pokušaje na PLO25 i PLO50 i sve u svemu 100$ plusa, dok nisam povuko polovicu a ostatak zdrobio na Razzu 3/6 limit uz masivan tilt, negdje 10 mj. prošle god. Svejedno, drago mi je da sam u tom periodu probao sve igre dostupne na FT (onda je i 7game već došo).
Nakon tog dana nisam igro online do prije nekih mjesec i pol kad sam otkrio da na nordici daju 20 instant bonusa, uplatio 30 i krenuo ispočetka sa PLO4, a ono ćeg nisam bio svjestan da je ta igra veća nego PLO10 na FTu uz brdo magaraca i varijancu koja me uništila već prvi dan. Slijedi reload na 30 $ i tako sam napokon poćeo igrat NL4 koji sam eto nakon mjesec dana počeo razbijat i skužio da Everyone is solid ne vrijedi
Toliko o mojim dosadašnjim iskustvima, a daljnji napredak, znanje i neznanje, sreće i nesreće nadam se da ću dijelit sa vama ovdje na forumu
Budite slobodni ostaviti poruku za dobru karmu, a vama želim sreću za stolovima i nemojte mi plašit ribe na mojim