Tema: card tricks
zadnje vreme sam ucio neke trikove sa kartama pa evo ovde da napisem neke koje su mi odlicni.
1- prvo cu krenuti sa hustle trikom koji mi je doneo dosta para
trik je jako lak i jos je bolje jer svi nasednu.
kako: uzmete spil karata i zapamtite zadnju kartu. rasirite spil i kazete nekom da izabere jednu kartu izapamti je. kad to uradi neka je vrati na vrh spila i nek precepi a drugi deo spila stavi na to. kad to odradi zadnja karta koju ste zapamtili trebala bi da bude isped te njegove. zatim bacite neku spiku-govor da cete prelaskom prstiju preko karte otkriti njegovu. zatim uzmete i okrecite karte okrecuci je licem na gore. naravno pola vas zna taj fazon al nije to fora. kad naidjete na vasu kartu sledeca koja ce se okrenuti je njegova i vi je zapamtite. sad glavni deo trika je da vi nastavite da okrecete dalje i zaustavi te se posle jedno 5-6 karata. kao malo razmisljate i kazete da sledeca karta koja se okrene je njegova i ovde ga hvatate u zamku. recite da ocete da se kladite da sledeca karta koja ce se okrenuti da ce biti njegova. naravno on je vido vec svoju okrenutu i pristace na svaki bet.kad pokaze pare nadjite njegovu kartu u izbacanim i okrenite je licem na dole. pwned
ja sam svakog uspeo da zeznem i uzmem mu pare il pice.i neverovatno je na kolko visok ulog oce da se klade
2- trik je da poredjate 5 karata licem na dole i kazete nekom da zapamti jednu.vi izmesate karte i stavljate jednu na njegov dlan licem na dole.to je ta koju je on zamislio
kako: poredjate 5 karata i to sledece i po redu. Kh 7c Ad 4h 9d. zatim najvazniji deo je govor. pricajte nesko kao: "imam ovde pet karata i ti treba da zamislis samo jednu al nemoj je dirati. naravno ovde imamo keca, koji je u sredini i mozez zamisliti njega. namerno sam i ostavio samo jednu crnu a tu je i kralj koji je jedina slika".zatim nek zapati kartu i nek ispruzi dlan. uzimate karte i promesate ih i na dlan stavite 4h. nek kaze koju je kartu zamislio i nek okrene tu u dlanu.
95% ljudi zamisli 4h. ja sam uradio taj trik kod 7 osoba i svih sedam je zamislilo 4h. naravno ovaj trik radi samo jednom a efekat je woow kako si to odradio.
3- trik je uvezi holdema. poredjajte spil po sledecem redosledu i mozete ga presecati kolko kod puta ocete( naravno onaj preseceni deo ide dole a ostatak gore). recite ko pobedi svaku ruku? ^^
ima za 2 ,3 i 4 igraca.
4- trik je dobar protiv nekog ko igra poker. recite da mu znate tell i mozete pogoditi koju je kartu zamislio samo gledajuci njeovo lice.
kako: recite da znate njegov tell i da cete pogoditi koju je kartu zamislio. zatim kazite da morate odabrati samo par karata koje su dobre. ovaj odabir je i srz trika. uzmite spil licem na gore i pocnite odvajata karte u dve gomile. u jednu stavljate sve slike, kocke,desetke,osmice tj sve koje su simetricne a u drugu gomilu sve nesimetricne. kad stavljate ove nesimetricne obratite paznju i redjajte ih sve u jednom "pravcu". npr sedmica ima 7mi znak na jednom polovini samo. nek taj znak bude u gornjoj.kod petice i devetke bilo srce,list i trefa idite da znak bude nadole okrenut (vrh srca,lista,trefa gleda od vas). kod sestica primeticete da 2 znaka idu u jednom pravcu a treci suprotno.kad je sve odradjeno izmesatje karte i dajte mu da izvadi jednu i da je zapamt i nek je vrati. pazite dobro da je vrati konta( uglavnom ce vratiti kartu kako su je uzeli pa zato vi okrenite spil za 180stepeni.) zatim izmestajte opetspil(moze i on da izmesa) i recite da on gleda u karte koje okrecete a vi cete otkriti koja je. nemojte odma otkriti koja je nego uzmite 3-4 koje su mozda, kao nista sigurni i opet krenite da mu pokazujete. zatim suzite izbor na dve i kao dvoumite se i pokazite mu njegovu. naravno dok prvi put okrecete sem u njegovo lice krisom gledajte i u karte da vidite koja je kontra vracena.
kad nadjem jos neki dobar napisacu.