Re: Borba foruma PokerPro vs. Pokerica
jel se moze ukljucit naknadno u igru???
preciznije, necu moci igart ove turnire 18. i 19., al mislim da cu od 22. nadalje moci
moram jos vidjeti kad cu imati treninge iduci tjedan
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » PokerPro promocije » Borba foruma PokerPro vs. Pokerica
preciznije, necu moci igart ove turnire 18. i 19., al mislim da cu od 22. nadalje moci
kad igramo ovako u timovima dal onda malo stedim ove svoje npr krada blindova ili igramo kao da igramo samo za sebe?
cini mi se da njih ima puno vise nego nas pa mi to malo izgleda nepravedno, trebalo se dogovorit 15 protiv 15 il tak nes ovak su oni u prednosti..
sad sam tek skuzio da imam acc na unibetu od prije za kladenje pa tamo mi je nick franc666 a na pokeru drugi puki986 ne znam koji vama treba..
Naravno. Extra bodovi za nas će dobro doći.
cini mi se da njih ima puno vise nego nas pa mi to malo izgleda nepravedno
Ali mi smo bolji.
jel mogu radit deposit na unibet direktno s deviznog? Priblizavam se limitu na MB pa mi je nezgodno...
Jesam ja prije uplacivao sa Visa deviznom od PBZa
Trebali bi na kraju napravit tocan spisak, da znamo tko je sve u Pokerpro momcadi, zbog medjusobnih duela za stolom
Trebali bi na kraju napravit tocan spisak, da znamo tko je sve u Pokerpro momcadi, zbog medjusobnih duela za stolom
pa to sam ja pitao gore al niko nije odg-- kaj onda moramo malo stedit svoje?
Neznam. Mislim da su se ovi s pokerice dogovorili da se štede.
a gledajte nema se smisla štediti jer kak ic na osvajanje turnira ako ces nekog štediti?
I naravno popis treba objaviti tu... ja jos moram vidjet koji mi je nick tamo to cu danas..
U nekim situacijama normalno da ces pokusat pristedjet nekog od nasih samo jbg. igra je igra nemres foldat nutse zato jer je netko sa tvojeg forumu guro all in
a i turniri nisu freerool pa si svako treba pokusati barem na neki nacin isplatiti seriju turnira..
mislim da smo bolji i da cemo ih dobiti a sad dali je bitno dali je nas 15 a njih 25 to neznam al me zanima bodovanje po odredenom turniru.. prvih 10 mjesta dobivaju bodove ili?
da, istina je depozit pokušavaš učiniti preko Unibetovog klijenta. Tada na među depozit metodama nećeš naći Moneybookers.
Međutim, odi na Unibetov website i tamo se logiraj, odi na uplatu i tu ćeš pronaći Moneybookers opciju uplate. Tu uplaćuješ na Unibet račun, a onda uplatu preusmjeriš na Unibet poker račun (mislim da postoji opcija kod uplate da ti uplaćen novac ode direktno na Unibet Poker račun). Nadam se da sam pomogao...
hvala,
jesi probao ili mozda znas, da li se na isti nacin moze vrsiti isplata ?
ne tražim milost niti bi ju dao
šalu na stranu, mislim da se više isplati jedno prvo mjesto nego tri zadnja koja dobivaju bodove...
Sensei napisao:da, istina je depozit pokušavaš učiniti preko Unibetovog klijenta. Tada na među depozit metodama nećeš naći Moneybookers.
Međutim, odi na Unibetov website i tamo se logiraj, odi na uplatu i tu ćeš pronaći Moneybookers opciju uplate. Tu uplaćuješ na Unibet račun, a onda uplatu preusmjeriš na Unibet poker račun (mislim da postoji opcija kod uplate da ti uplaćen novac ode direktno na Unibet Poker račun). Nadam se da sam pomogao...hvala,
jesi probao ili mozda znas, da li se na isti nacin moze vrsiti isplata ?
na isti način radim uplate i isplate. jednostavno, u unibetov klijent su zaboravili postaviti Moneybookers opciju...
puki86 napisao:cini mi se da njih ima puno vise nego nas pa mi to malo izgleda nepravedno
Ali mi smo bolji.
Tako treba.Tako kapetan treba dici momcad.. Kick ass
mislim da mi je nick tamo niveaformen i prijavljujem se...
obavezno. nick na unibetu je __GI__
Dokle traje to natjecanje? Ja bi se mogao priključiti tek od 1.5. ...
Piše ti sve u prvom postu.
Samo se ti priključi. Svaki bod je dobrodošao.
1.ch1nch
2.miro57
3.adzivu
4.mile1988
5._dsaw_
6.joker_1811
7.__Sale__
8.gmiko
9.Drzih
10.rounder1984 - jos treba nick
11.nicpa - još treba nick
12.kriss - mozda
13.puki986
14.niveaformen
15. __GI__
16. perozelina
17. fakker11
to je to za sada kak mi se čini a battle počinje sutra
Koji trebam upisati promotional code kod registracije na unibet?
bez promotion koda.. Samo idi na unibet preko REGISTRACIJA buttona.
rijeseno.
nick je i tamo rounder1984
Zadnji popravljao rounder1984 (17-04-2010 16:42:06)
igrao bi i ja vjerojatno, ali kako da dodjem do casha na Unibetu? moze mi netko poslati il moram uplacivati?