Tema: Dobar comeback & session
Evo pošto se svi vidim hvale sa svojim turnirskim uspjesima, odlučio sam i ja, ali sa 6max uspjehom
Danas sam imao session dug oko 7 sati. prvih 4-5 sata sam bio u +/- 20$. Uglavnom, zadnjih sat- sat i pol sam zaradio jedno 6-7 BI.
Imao sam AA na UTG/UTG+1 jedno 10-tak puta i nisam imao nikakve akcije osim čiščenja blindova sa stola.
Kad bih dobio QQ/KK/AA na BB, došao bi lančani fold do mene + da ubrojim još pokoji bad beat da bi mi se nakon par sati ''dosadnog igranja'' dogodio magični skillbost. Završio sam sa nekih 10 BI u plusu... Jednostavno, nisam mogao stati, mislim si stati ću za 15 minuta, pa za 10, pa za još 10 i tako ostao još sat-2, ali kvalitetnih sat-2...
Uglavnom evo ScreenShot od stolova, imao sam od 250-700bb na stolovima.
Evo i najveći pot večeri:
Također sam i među zadnjim handovima nasjeo na poker aseva, ali pot nije bio velik tako da..
Uglavnom, prije 10-tak dana iliti 2 tjedna sam uz veoma loš bankroll managment pao na 215$, ali evo ga, živi dokaz da BRM radi čuda. Mislim da do kraja mjeseca i bez racerake nagrade mogu doći do nl50 ($1500), ali nikud se nežurim jer nevolim igrat pod pritiskom...
Također hvala vama koji ste mi savjetovali da ipak igram po BRMu kad sam tako nisko pao i koji ste me podržali <3