Re: Borba foruma PokerPro vs. Pokerica
kao ni mojih AK vs TT (također nasih)
iskoristite pametno te chipove
Stars: Adzivu
FTP: Zagavu
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » PokerPro promocije » Borba foruma PokerPro vs. Pokerica
kao ni mojih AK vs TT (također nasih)
iskoristite pametno te chipove
evo ispao i ja... prvo izgubio dobar dio čipova na AI s QQ protiv A6, i onda ostatak s TT protiv AJs... sad sam se podsjetio zašto nikad ne igram turnire i sng.
Lol to si bio ti, ja mislio netko sa pokerice. Nebi calo da sam znao. Sorry
evo ispao i ja... prvo izgubio dobar dio čipova na AI s QQ protiv A6, i onda ostatak s TT protiv AJs... sad sam se podsjetio zašto nikad ne igram turnire i sng.
Zvao sam frenda koji radi u unibetu i navodno je pokerica dala neku lovu da stvari idu "lakše" za njihove igrače, a činjenica da večina njihovih igrača večinom pobjeđuje kad su čak i underdog (što su najnovije informacije od naših kolega sa terena) potvrđuje ovu činjenicu i apeliram na robu i ostale članove pokerproa da izvrše pritisak na unibet i uplate veću svotu na unibetov račun od naših protivnika...
ja sam izgubio QQ vs AQ i KTs vs K9s, može bit da je niveaforman u pravu.
Zadnji popravljao salemetal (18-04-2010 21:42:39)
djuma napisao:evo ispao i ja... prvo izgubio dobar dio čipova na AI s QQ protiv A6, i onda ostatak s TT protiv AJs... sad sam se podsjetio zašto nikad ne igram turnire i sng.
Zvao sam frenda koji radi u unibetu i navodno je pokerica dala neku lovu da stvari idu "lakše" za njihove igrače, a činjenica da večina njihovih igrača večinom pobjeđuje kad su čak i underdog (što su najnovije informacije od naših kolega sa terena) potvrđuje ovu činjenicu i apeliram na robu i ostale članove pokerproa da izvrše pritisak na unibet i uplate veću svotu na unibetov račun od naših protivnika...
nije valjda da već rastu oči od straha?
mile1988 osvojio -- čestitam
cestitam i ja i svim ostalim clanovima koji su osvojili bodove
I da kako se to sad boduje i tko ce raditi te tabele
Zadnji popravljao Angellz (18-04-2010 22:32:11)
Čestitke pobjedniku, Angeliz mislio sam da ti igraš za pokericu, sad tek vidim da si i ti naš.
lol a ja mislio da ti igras za pokericu
Hvala na čestitkama!
Čestitke i svima ostalima koji su osvojili bodove za nas.
Lol to si bio ti, ja mislio netko sa pokerice. Nebi calo da sam znao. Sorry
draže mi je što si callao pa sam ispao nego da ostanem u igri jer me netko poštedio... sve ok
nego uvijek se iživciram kad vidim koliko sam vremena izgubio a ništa nisam napravio, zato kažem da ne volim igrati turnire i sng
čestitke mile tko je bio drugi i treći?
djuma napisao:evo ispao i ja... prvo izgubio dobar dio čipova na AI s QQ protiv A6, i onda ostatak s TT protiv AJs... sad sam se podsjetio zašto nikad ne igram turnire i sng.
moram priznati da ne kužim koji je cilj ove poruke? !
A jbg, trebamo se malo stedit, bar napocetku. Nivei sam jednom foldo aseve na BB
Evo poredak
svaka čast, prva tri mjesta naša a što se tiče puštanja, rekao sam da nikad ne bih nikome pustio, nit bi tražio da meni netko pusti a nivea je, ne znam kako da ga nazovem... uglavnom, nije pitanje dal će naletiti, već kad će
Zadnji popravljao djuma (18-04-2010 22:59:58)
Svaka čast. Dobri smo bili. Ja nažalost nisam stigao na turnir.
Ja isto nisam mogao danas, al sutra cu igrat
svaka čast, prva tri mjesta naša a što se tiče puštanja, rekao sam da nikad ne bih nikome pustio, nit bi tražio da meni netko pusti a nivea je, ne znam kako da ga nazovem... uglavnom, nije pitanje dal će naletiti, već kad će
pa vec je! vidis da nije u fondu! :card_spade
niveaformen napisao:djuma napisao:evo ispao i ja... prvo izgubio dobar dio čipova na AI s QQ protiv A6, i onda ostatak s TT protiv AJs... sad sam se podsjetio zašto nikad ne igram turnire i sng.
ahahahhahhahaahahaahahhahaha
aj da me bar nesto oraspolozi posli ovakvog downswinga danas.
djuma napisao:niveaformen napisao:Zvao sam frenda koji radi u unibetu i navodno je pokerica dala neku lovu da stvari idu "lakše" za njihove igrače, a činjenica da večina njihovih igrača večinom pobjeđuje kad su čak i underdog (što su najnovije informacije od naših kolega sa terena) potvrđuje ovu činjenicu i apeliram na robu i ostale članove pokerproa da izvrše pritisak na unibet i uplate veću svotu na unibetov račun od naših protivnika...
Kao pvo čestitam pobjednicima...bili ste bolji ovaj put!!!
Quotao sam ove dvije poruke jer mislim da su ovakvi komentari od niveaformen totalno nepotrebni i bahati i pomalo uvredljivi! Da je itko drugi komentirao software, ne bih ništa rekao, ali mislim da nivea nije osoba u poziciji za komentiranje softwarea, barem ne na temelju iskustva sinoćnjeg turnira, a to i djuma potvrđuje u drugome quoteu...
Meni nije žao kada ispadnem od nekoga suludog natkupa ili više njih zaredom, a fala bogu, sve je to dio igre, i ja isto tako natkupim tu i tamo nekoga...ali kada gledam cijelu večer seriju dobivenih underdog all-in flopova, turnova i rivera...hmmm...
Dosta ljudi također ima pritužbe na Unibetov software, a ja osobno mislim da to nije lako, tj. nije uopće potkupljiva stranica...ipak je to 3 ili 4. stranica u europi ako se ne varam...pa bi mi bilo iznimno čudno da se žele zajebavat zbog nekih 500-ak € i hrpe nadobudnih Hrvata...promisli malo...
sve u svemu druženje za stolom je ugodno, na chatu cijelo vrijeme neka zajebancija, igra dobra i baš mi je drago da su se sudarila ova dva foruma! Vidimo se večeras!!!
p.s. pozdrav Tilt89-u i sorry za onaj minraise tvoga 3beta...bilo mi je fora!!!
chillin napisao:djuma napisao:moram priznati da ne kužim koji je cilj ove poruke? !
djuma napisao:svaka čast, prva tri mjesta naša a što se tiče puštanja, rekao sam da nikad ne bih nikome pustio, nit bi tražio da meni netko pusti a nivea je, ne znam kako da ga nazovem... uglavnom, nije pitanje dal će naletiti, već kad će
Kao pvo čestitam pobjednicima...bili ste bolji ovaj put!!!
Quotao sam ove dvije poruke jer mislim da su ovakvi komentari od niveaformen totalno nepotrebni i bahati i pomalo uvredljivi! Da je itko drugi komentirao software, ne bih ništa rekao, ali mislim da nivea nije osoba u poziciji za komentiranje softwarea, barem ne na temelju iskustva sinoćnjeg turnira, a to i djuma potvrđuje u drugome quoteu...
Meni nije žao kada ispadnem od nekoga suludog natkupa ili više njih zaredom, a fala bogu, sve je to dio igre, i ja isto tako natkupim tu i tamo nekoga...ali kada gledam cijelu večer seriju dobivenih underdog all-in flopova, turnova i rivera...hmmm...Dosta ljudi također ima pritužbe na Unibetov software, a ja osobno mislim da to nije lako, tj. nije uopće potkupljiva stranica...ipak je to 3 ili 4. stranica u europi ako se ne varam...pa bi mi bilo iznimno čudno da se žele zajebavat zbog nekih 500-ak € i hrpe nadobudnih Hrvata...promisli malo...
sve u svemu druženje za stolom je ugodno, na chatu cijelo vrijeme neka zajebancija, igra dobra i baš mi je drago da su se sudarila ova dva foruma! Vidimo se večeras!!!
p.s. pozdrav Tilt89-u i sorry za onaj minraise tvoga 3beta...bilo mi je fora!!!
Suglasan sam sa svime što je Equus napisao!
1.ch1nch
2.miro57
3.adzivu
4.mile1988
5._dsaw_
6.joker_1811
7.__Sale__
8.gmiko
9.Drzih
10.rounder1984 - jos treba nick PROMJENI AKO OVAJ NE ODGOVARA
11.pokerpro06
12.kriss - mozda
13.puki986
14.niveaformen
15. __GI__
16. perozelina
17. fakker11
18.Angellz
19. SonyVK
Ako ima još kakvih promjena slobodno ih napravite, da se ne ganjamo međusobno kao ja i Angellz sinoć
Zadnji popravljao SonyVK (19-04-2010 10:40:24)