Tema: National Heads Up Championship 2010 EP01
2010 National Heads Up Poker Championship
Episode 1
Original Air Date: 18 April 2010
Release Date: 18 April 2010
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker serije, filmovi » National Heads Up Championship 2010 EP01
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
2010 National Heads Up Poker Championship
Episode 1
Original Air Date: 18 April 2010
Release Date: 18 April 2010
Oda, ovo će biz zanimljivo gledat. Tenx!
Što mislite o handu s kojim je Negranu ispao?
Što mislite o handu s kojim je Negranu ispao?
Koja minuta kojeg filmica?
salemetal napisao:Što mislite o handu s kojim je Negranu ispao?
Koja minuta kojeg filmica?
Drugi filmić, četvrta minuta.
po meni je malo preriskantno s obzirom što je komentator rekao o Danielovom razmišljanju.
...potez je preglup callace ga samo jače...tija je reprezentat neku 3icu a calla je 3bet prf...ccc
...potez je preglup callace ga samo jače...tija je reprezentat neku 3icu a calla je 3bet prf...ccc
Kako je lako kad vidimo da je ovaj imo QQ, jelda? A sta da je imao Ax,88,99,TT? Radio je move, nije shovao ja value, pa da ga treba bit briga hoce ga callat slabije..
...pa svejedno zasto radit move na nekom kome je reka prije pocetka da nece 3beatat light i u pocetku HU...sta je mislia da ce ovi foldatat, moga je samo foldat 66- TT a Ax ionako dobiva....ostalo nista ne folda mozda nekad slabi J a sa tim ne bi 3 beta..
...pa svejedno zasto radit move na nekom kome je reka prije pocetka da nece 3beatat light i u pocetku HU...sta je mislia da ce ovi foldatat, moga je samo foldat 66- TT a Ax ionako dobiva....ostalo nista ne folda mozda nekad slabi J a sa tim ne bi 3 beta..
Ne pada mi na pamet za bilo kojeg high stakes igraca govorit da je dobro il lose odigrao.. Samo sam rekao da ne shova za value, pa da treba brinut sta ce ga slabije callat, nego shova kao blef i za protection, pa ga samo treba bit briga sta ce jace foldat.. A to je 66-TT i mozda neki J.. Malo razmisli kako bi ovaj reagiro da drzi KJ,QJ il tako nesta, a zna da je negrano rekao da zna da ovaj nece 3betat light, tako da nece ni negrano shovati light.. Mislim glupo je raspravljat o tim stvarima, to je kao onda kad je netko rekao da isildur i oni nemaju pojma o PLO, i da je to sve sreca
Zadnji popravljao Tilt (20-04-2010 17:02:52)
da shovao je kao bleff ne za value to je ocito...pa da san ja na mistu merciere i da iman ovo sta ima on pita bi se samo ima li 3icu negraneu...calla bi ...govorin da ce ga vise ruku callat tu nego mu foldat...
šanse da HU imaju oba par je jako mala, ne znam točno koliko nažalost. Tako da ga neće više ruku callat.
šanse da HU imaju oba par je jako mala, ne znam točno koliko nažalost. Tako da ga neće više ruku callat.
Broj ruku s kojim će ga ovaj callati je jednak, neovisno što on ima par u ruci.
Da, slažem se, ali šanse da ima par su male. I treba pretpostavit da će 44-10 10 foldat, tako da će ovdje više ruku foldat.
Moja poanta je da su HU jako male šanse da oba imaju par, pa zato ako ja imam par velika je šansa da ga protivnik nema.
Da, slažem se, ali šanse da ima par su male. I treba pretpostavit da će 44-10 10 foldat, tako da će ovdje više ruku foldat.
Moja poanta je da su HU jako male šanse da oba imaju par, pa zato ako ja imam par velika je šansa da ga protivnik nema.
Šanse se povećavaju s obzirom na snagu koju je pokazao.
Ovo proizlazi iz onoga: šanse da se obojici podijeli par je jako mala (oko 0.35%)
Al ustvari ako imaš par veća je šansa da ga i protivnik ima.
Kad imaš par - ~5.877% da ga i protivnik ima
Kad nemaš par - ~6%
Jer ako imaš par, protivniku oduzimaš 4 comboa za pp, a kad imaš 2 nesparene karte oduzimaš mu 6 comboa.
to je točno, ali kad malo bolje razmisliš, zovu te QQ+, AJ i KJ, možda QJ, ne baš puno kombinacija. Sad kad razmislim, nije to bio tako loš potez kak sam mislio da je.
to je vjerojatno točno, neda mi se razmišljati... Ali kad mi imamo par u ruci, velika je vjerojatnost da protivnik nema i to je jedna pretpostavka na osnovu koje možemo igrati.
Po onome šta je rekao kasnije je izgledalo kao da je htio blefati A high, kaže da bi ga callao ionako na riveru, možda je bolja opcija call na riveru, bar mu ovaj ima širi range.
Baš me zanima bi li to napravio s nekom KQ ili AT rukom. Efekt je u biti isti samo imaš veći equity ako si callan.
Rekao je da ga je stavio na ništa, pa je po meni shove vrlo drljav.
to je vjerojatno točno, neda mi se razmišljati... Ali kad mi imamo par u ruci, velika je vjerojatnost da protivnik nema i to je jedna pretpostavka na osnovu koje možemo igrati.
Lol, sad si ovo rekao: to je vjerojatno točno, ali nije.
Bolje je reći kad mi imamo ATC velika je vjerojantost da protivnik nema par (~94%).
Dok se pogleda samo ovaj hand izgleda pomalo kao loše odigrano s Negreanuove strane. Ali kod HU igre dosta toga izgleda "glupo" dok se gleda sa strane, i samo jedan hand. A pogotovo je teško bit pametan dok se vide i protivnikove karte.
Ovim raisom na turnu dobit će vjerovatno fold od 44-TT (a i ovi manji parovi su upitni dal ih je Negreanu stavio u njegov range ako misli da ovaj 3beta samo za value), ali ima i dosta toga sto će ga callat od čega je slabiji što bi ovaj odigrao kako i je odigrao...
Sigurno je da nije shovao za value, a sad kakve je on readove imao tko će znat... samo je očito da ovaj put nisu bili najbolji
samo hoću reći ovo:
on ima par kad i mi 0.36% -- tako da kad donosimo odluku šta napraviti razmišljamo i o tome.
samo hoću reći ovo:
on ima par kad i mi 0.36% -- tako da kad donosimo odluku šta napraviti razmišljamo i o tome.
Ne razmišljamo o tome, razmišljamo o protivnikovom rangeu kojeg može imati u određenoj situaciji.
samo hoću reći ovo:
Kako ne kužiš???
Šanse da nam se obojici podijeli par su 0.35% ALI kad mi već imamo par/ ili kad ga nemamo šanse da on ima par su gotovo jednake - oko 6%.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora