ja sam počeo s holdem indicatorom, za njega je tad bilo ovak: izabereš stranicu i odmah dobiš licencu za korištenje na toj stranici al tek kad skupiš 500 raked handova možeš i na drugim stranicama, on ti netreba al je dobra njegova verzija za turnire "tournament indicator" super program za turnire, pa je situacija vjerojatno ista. Za hem je naprimjer drugačije, prvo trebaš skupit bodove pa onda dobiš licencu, bar sam ja tako preko noiq pokera, al kad skupiš to i dobiš licencu kao da si ga i kupio imaš sva prava, update i sl. E sad za spadeeye sam čuo preko nekog trening videa, malo pogledao na netu i planiram s vremnom ubosti taj ili sličan neki program, mislim da i hem ima neki svoj upgrade ali ga treba platiti, uglavnoml neznam kakva je situacija za free licence, ali imaju tu opciju provjerio sam, treba malo na stranici pogledati ili kontaktirati suport. To ti je kaj znam, al ima ovdje puno upučenijih ljudi pa malo pričekaj ili postavi konkretnija pitanja kad se odlučiš za nekaj, i vjerujem da češ nač na sve odgovore. poz
e sad sam vidio u tvom postu da bi večinom igrao sit and go onda bi ti tournament indicator bio dobar, pogledaj malo njegov review od marty smitha imaš i videe, da se ne zahebeš pa ti bude žao. uglavnom dosta ga ljudi hvali jedino on pokazuje koliki je m igrača i slične stvri bitne za turnire.
Zadnji popravljao cgreen (23-04-2010 15:54:02)