Re: HU sng by djuma_vu
danas mi opet nikako ne ide, bojim se i pogledati koliko trenutno runnam ispod EV-a... evo par zanimljivijih handova
1.
2.
3.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
danas mi opet nikako ne ide, bojim se i pogledati koliko trenutno runnam ispod EV-a... evo par zanimljivijih handova
1.
2.
3.
kako ljudi mogu biti odvratni, pa to je nešto nevjerojatno... jebo im pas mater i njima i njihovom rake-u. prosjek partije 11 handova...
Zadnji popravljao djuma (28-04-2010 23:54:27)
posla sam ti preporuceno, nema sanse da ne dode
evo bio sam sad u pošti, ništa nije stiglo. nemam pojma u čemu je problem.
poslace ti meni je vec dao....
pošto ne vjerujem da će mi stići ono što mi je "ma jeee" poslao, jel mi možeš ti poslati da ne bi opet njega zafrkavao?!! mogu ti pokriti troškove slanja putem MB-a ili preko neke poker sobe...
Zadnji popravljao djuma (29-04-2010 18:12:54)
dubai0 napisao:poslace ti meni je vec dao....
pošto ne vjerujem da će mi stići ono što mi je "ma jeee" poslao, jel mi možeš ti poslati da ne bi opet njega zafrkavao?!! mogu ti pokriti troškove slanja putem MB-a ili preko neke poker sobe...
...a ok dok ja kupin dvd i isprzin i oden do poste proce par dana...pas isto morat malo pricekat
...stvarno sick...pogotovo ovaj niz na 50 ticama...bravo!!
dubai0 imaš pm, ajd molim te odgovori danas
...iman svi imaju pm odg san ti...
evo malo statistike za 4. mj.:
znači zarada od 2413 $
+ rakeback 549$
+ singup bonus 165$
UKUPNO: 3127$
Ovaj put stvarno zatvaram dnevnik.
I da... naravno da je online poker rigged!!!
Pozdrav!
čekaj ne kužim, zakaj zatvaraš a ide ti super, to kaj ti ne suckoutaš valjda zato jer se ne dovodiš u te situacije, još jedan dokaz da si dobar, boli te patka samo deri
graf za HU SnG ti zasigurno izgleda perfektno za HU SnG grafove opčenito. Od 600 partija, tu i tamo dođe neki bad beat, ali tebi nezaustavno ide profit, zašto se žaliti? A i volim tu i tamo pogledati neki zanimljivi hand
najviše turbo, a odigrao sam i nekoliko superturbo
a zatvaram dnevnik zato što znam da sam nekima naporan s žaljenjem kad me ne ide, nekima sam naporan zbog rigged fora, a netko će pomisliti da se hvalim rezultatima.... eto ukratko...
zatvorio bih ga i prije, ali htio sam izgurati do kraja mjeseca čisto iz inata onima koji su me sprdali ("prouči softver", "promijeni sajt", "sigurno ti ne valja postflop igra", "rigged obv", "djuma, loš si igrač" i sl.)...
Zadnji popravljao djuma (01-05-2010 21:54:15)
igraj svoju igru i bli te k**** za zavidne..
a zbog nas nekih postaj i dalje svoj dnevnik
Pa fora i jeste da ne igras po sablonu..Je*es takve igrace,meni osobno idu na zivce...Ako ne napravis nesto po knjizi,odmah kao ne valja..Osecaj i tvoja odluka su bit svega,po mom nekom vidjenju
Nastavi pisati,ne zaje*avaj nas