Ovo je tema za mene!!!
Ja sam istrzivao onak, dali ta sreca ima utjecaja i dosao sam do ovih zakljucaka.
Sreca postoji!!!
Pokusao sam ja s tim praznovjernim glupostima, ali vjerujte mi to ne sljaka, samo ce vas jos vise izivcirat.
Sad se drzim one od jednog vrlo popularnog gospodina iz amerike: Sto vise radim, vise srece imam.
Dakle sto se vise trudim, sto vise kalkuliram, gledam statse od igraca, vise srece imam.
Uglavnom, imam neki nacin s kojim utvrdim dali imam srece z koji dan, uglavnom utvrdjujem dali imam nesrece, jer da mi je sreca na nula, dakle da nije negativna ja bi zaradio, pa s toga kada igram SNG i ako popusim 2 puta za redom s AA i KK a protivnik mi ima random ruke onda se radi o danu kada bolje ne igrat vise. A kada me pomazi sreca, ponekad me pomazi onda znam dobit 50% SNGoova (odigram vise od 20 njih po seansi)
Ako mislite da ste nesretni samo na jednoj stranici, vjerujte me, odete na drugu i vasa nesreca ide s vama, pokusao sam i to, igram trenutno na 3 stranice i na sve tri sam donio svoju nesrecu za taj dan.