Tema: Annette Obrestad se pridružila Full Tiltu
Annette Obrestad je postala nova članica Full Tilta te tako njezin sponzor više nije Betfair Poker...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » Annette Obrestad se pridružila Full Tiltu
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Annette Obrestad je postala nova članica Full Tilta te tako njezin sponzor više nije Betfair Poker...
Fora je ona totalno agresivna i super igračica ... gledao sam baš i neki dan opet neki video sa njom kada je branila taj svoj WSOP Europe naslov ... rekla je kao jedva čeka da navrši 21.god. jer če se odmah preseliti u Las Vegas
meni je impresivno da je ona počela od same nule, nikad nije depozitala svoju lovu nego izgradila bankroll na freerollovima
meni je impresivno da je ona počela od same nule, nikad nije depozitala svoju lovu nego izgradila bankroll na freerollovima
ni prva ni zadnja
Debela je.
Sad sam se sjetio jedne njezine gluposti, pogledajte sami:
Sad sam se sjetio jedne njezine gluposti
koje? što je foldala AQ?
Pa zašto je foldala AQs na tako mali raise.Daj mi objasni kako bi ti to odigrao
Pa zašto je foldala AQs na tako mali raise.Daj mi objasni kako bi ti to odigrao
Stavila ju je na hand koji je imala. Neznam dal bi ja foldao, ali najispravniji je fold. Ako callaš i pogodiš bilo šta, nemožeš biti siguran da si dobar, ako joj je range QQ+ i AK.
prejeben fold
nije ni cudo da je među najboljima
Da, istina.Neznam ni ja dali bi foldao, ali kada bi znao kako ova vicky igra možda i bi.Ali po meni je mogla callat jer joj raise nije velik, a može ju potrefit dobar flop.
EDIT: Gledam opet video i vjerojatno ju je zbunio ovaj praktički min-raise.Dobar fold ipak
Zadnji popravljao PocketRockets (03-05-2010 22:22:46)
meni je ovo jedan od bolesnijih njenih rezultata. stvarno za klanjat se.
Pitam se koliko je to dugo igrala
Biti 1. od 20 000 je velika stvar, svaka joj čast.I lijepa svotica btw.
Pitam se koliko je to dugo igrala
Biti 1. od 20 000 je velika stvar, svaka joj čast.I lijepa svotica btw.
pa pise ti
8 i nesto sati
Debela je.
Pa svi poker sportaši su debeli ... sta ti nisi ? ... bas si frik
ovo za turnir nije loše sa 11$ na 20k ... joj da mi vidjeti taj turnir kako je igrala .. mora da je blefirala i vrsila pritisak ko luda na druge
salemetal napisao:Debela je.
ovo za turnir nije loše sa 11$ na 20k ... joj da mi vidjeti taj turnir kako je igrala .. mora da je blefirala i vrsila pritisak ko luda na druge
Netko se zacopao!
Vuco napisao:salemetal napisao:Debela je.
Netko se zacopao!
pda kad je fulll sexy
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora