Tema: pozdrav
pozdrav svima moje ime je Mark imam 28godina,plovim vec punih 10 godina i zivim zivot pomorca
pokerom sam se poceo baviti 2002 godine, inace sam winning poker igrac,trenutno igram na Full tilt pokeru (NL800+ Full ring,HU NL1000+) no od ovog trenutka krecem sa igrom i na Poker Starsu i to samo iz razloga da probam iskopirati,uvjeriti druge da je moguce od nicega napraviti nesto i to s misijom gospodina Chrisa Fergusona(za sve koje ne znate nista o tome napravit cu uskoro novi topic gdje cu vam ukratko objasniti kako i sta s ti m mislim postici no jedina razlika koja ce se razlikovati je da cu ja krenuti od ipak velikih 1$ i probati do kraja godine doci 10 000$
ta mi je misija vise za zabavu i putokaz drugima
ovdje sam dosao takoder iz jos 1 razloga vise!nakon sto sam dugo vremena pratio zbivalja na vasem forumu vidim da ste bili izazvani od strane pokerice u nekakav dvoboj koji nije bio realan radi limita-levela na kojim oni igraju pa im niste mogli konkurirati no sada imate i moju pomoc ukoliko se odlucite na to..no sada se selim na neko vidljivije mjesto gdje cu objaviti svoj izazov
lijepi pozdrav