Tema: pozdrav ekipi i jedno pitanje
pozdrav ljudi, imam 21 godinu, uskoro 22, student sam prava, poker igram cca 4 godine, iako tek manje od 12 mjeseci "intenzivno". igra onlajn mi se čini kao logičan idući korak i došao sam po savjet profesionalcima tokom tih proteklih godinu dana trudio sam se vježbati mnogo i čitati još više, sve kako bih unaprijedio svoju igru. zadnjih mjesec dana gotovo svaki dan čitam i istražujem o onlajn igri, nažalost mnogo više o softwareu, rakeovima, rakebacku etc. nego o samoj strategiji. imam dva pitanja:
1. mislite li da je power poker preko vaše stranice (rakeback) "a good place to start" i da li ga u potpunosti podržava HEM ili PT3?
2. koliko sam shvatio HEM ili PT3 su za novopočenog igrača puno manje korisni jer nemaju vlastitu database hand historya.. kako mi se ne da davati novce nasljepo za HH, zanima me ima li neka iskusnjara ovdje koji ih je kupio nedavno i spreman mi je dati dobru ponudu? ili barem ima li netko tko bi bio voljan popola ih uzeti sa mnom? ako sam nešto glede samog funkcioniranja toga krivo shvatio ispričavam se na gluposti :card_heart
inače, svaka čast stranici i forumu, osobito pokerpro timu koji na sva pitanja i probleme strpljivo odgovara i riješava. veselim se što sam tu!