Re: 5$ 2R1A
jel callao?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
jel callao?
Mislim da je call bio najbolji potez ovdje i onda na flopu call na c-bet...Na turnu onda dalje odlucimo,ali ako on checka definitivno bet na bilo koji board...
taj rad
Kad god imas stack koji je 7-10 puta veci od njegovog rejza, najbolja opcija ti je zgurat all in
citam ovu temu od pocetka i potpuno mi je suludo ulaziti u rasprave sto raditi sa A7off
pogledajte malo tablice starting handova,pa mi recite u koju kategoriju spada A7of??
u NIJEDNU,ta ruka je gubitnicka ruka
amen
ako netko misli da se isplati sa A7off riskirati citav stack zbog toga jer misli da ovaj krade blindove,neka mu je sa srecom
ali sam primjetio inzinjere,pogotvo u live igri koji kada vide asa u bilo kojoj kombinaciji stavljaju i kucu u pot
suludo
citam ovu temu od pocetka i potpuno mi je suludo ulaziti u rasprave sto raditi sa A7off
pogledajte malo tablice starting handova,pa mi recite u koju kategoriju spada A7of??u NIJEDNU,ta ruka je gubitnicka ruka
amen
ako netko misli da se isplati sa A7off riskirati citav stack zbog toga jer misli da ovaj krade blindove,neka mu je sa srecomali sam primjetio inzinjere,pogotvo u live igri koji kada vide asa u bilo kojoj kombinaciji stavljaju i kucu u pot
suludo
Hm, pročitao sam u drugome postu da je KK gubitnička ruka.
da,svaka je ruka gubitnicka,ali kako se to voli reci u dugorocnom periodu od 3 zilijarde odigranih handova KK ima za mrvicu vece sanse da bude dobitna do rivera
ali sam skuzio da je vecina vas ovdje suglasna da se A7off na turnirima igra,cak i gura all in
iz prilozenog primjera smo i vidjeli kako je to zavrsilo
prijava odnosno registracija za objavu odgovora