Tema: sa zakašnjenjem pozz

Dobar dan svima. Ime mi je Filip(19) i dolazim iz Virovitičko podravske županije. Kasnim s ovim pradstavljanjem jer sam smatrao da je ovo predstavljanje glupo, ali sad mi se čini da bi se trebali svi pokeraši predstaviti...
Uglavnom, neki će mi smatrati mladim, neki pak svojim vršnjacima, a neki možda i prestarim smile
Bavim se pokerom od cca 10 godina, s tim da texas hold'em igram  2 godine. Uglavnom igram sit and go, jer na kešu propadam. Počeo sam igrati na FT i to na free turnirima. Nakon osvojenih prvih 100 FTP igrao sam sve više i više i tako zaradio kapu, majicu i karte što je meni bilo dovoljno, no naravno da sam igrao i dalje.  Nakon toga dobio sam 1$ koji sam pretvorio u 540$ te tako sve podigao i kupio si lijepi mobitel. Više mi nije ništa ostalo na FT, pa sam prešao na PokerStars gdje sam odmah prvi dan nakon registracije završio na 4( ili 5, nezz više) mjestu na Hrvatskom freerollu te nakon mjesec dana došao do 215$. Nakon toga sam podigao i to te kupio novi radio za auto što mi je bio i cilj. Poker nisam igrao već 2 tjedna zato što imam posla s maturom... Pošto možda ovdje ima neko tko studira fer ili pmf matematiku, molio bi ga za pomoč smile
Ako mi može netko samo u par crtica reči prednosti i nedostatke na tim fakultetima i koliko slobodnog vremena imate.
i da... dosta kartam belu, što na playtoyu, što live pa ako ima nekog zainteresiranog za koju partiju, neka se javi wink
pozz
Edit: zabio napisat da nikad nisam napravio deposit, osim dok sam bio prisiljen jer me je onaj lik prevario(neki se vjerojatno siječaju), jer sam bio glup xD

Zadnji popravljao Filip_k9 (16-05-2010 11:44:35)

00

Re: sa zakašnjenjem pozz

Dobrodošao --> vidim lijepo tebi ide to grindanje smile Moja preporuka ti je da ipak nešto para ostaviš online, tipa zaradi duplo više nego što ti je potrebno pa pola uzmeš i s drugom polovicom središ si "redovita" primanja smile

Ja sam studirao FER, nekoć, i prema bolonji princip ti je da imaš šest predmeta po semestru (većinom) i imaš tri međuistipa - znači nema kolokvija i rokova. Svaki predmet ima 100 bodova, 50 trebaš za prolaz a oko 80% su većinom rezultati ispita, ostalo su zadaće/vježbe itd. U principu, ako redovito radiš, to te zanima i nije ti tlaka zafrkavat se s nekim predmetom (ima par predmeta di te malo u mozak ...) da se to završiti --> slobodno vrijeme, ima se za izaći, ali kad su ta dva tjedna ispita i tjedan dana vježbi većinom ljudi nikamo ne idu - znači tri od osam/devet vikenda vjerojatno ćeš ostat doma, drugo možeš "laganini" smile Jedini problem je što prema tom novom principu upis na diplomski, znači četvrtu i petu godinu, više nije automatski i priča se da će se provoditi prijemni ispit pa eto, raspitaj se više kod sadašnjih FER-ovaca, a ako te još što muči samo pitaj smile

Goran Markuš (blog) - http://goranmarkus.com/hr
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
00

Poz, fakat ti nije baš pametno cijeli bankroll isplačivati. Neznam dal se bojiš da ne izgubiš sve, ali time samo nazaduješ u pokeru. Svaki put moraš sve ispočetka i u tome mislim da nema napretka, a i nikad nećeš zaraditi neku veću lovu tim načinom.

Ja sam bio na PMF-u (matematika) i nemam dobra iskustva, ali to je iz razloga jer se baš uvodila bolonja i matematički smjer je to na najgori moguči način uvodio. Ukratko, sve je bilo isto kao i prije, samo što si sad morao pisati zadaće, dolaziti na svaki sat, morali smo zadovoljiti određene minimume na kolokvijima i onda još na usmeni. Koji su svi bili u jednom tjednu. Ukratko, više šanse za fail. Ali se nadam da su to sad sredili.
Sječam se kak su se nam ferovci smijali kak im je lako na faxu, a mi smo se svi bunili da je katastrofalno.

00

@iAcesHigh- mene najviše muči to što za fer pričaju:'' no life, no girls big_smile '' .  Malo mi je sve to smuvano, jer ja imam dojam da dok dođeš na fer da jedva čekaš da dođeš doma nešto učiti jer inaće nećeš stiči... nezz dal sam u pravu ili nisam, al za sad imam takvu predodžbu. Nadam se da ima netko koji trenutno tamo studira da mi malo da upuctva smile . I da, rekao si da si studirao fer prije. dal to znači da si završio, jer ako jesi, dal imaš posla u struci? Nešt mi je sad frend rekao da se sve manje i manje traži posao u telekomunikaciji i elektrotehnici, te da je sad na traženju automatika, koja mene baš i ne zanima...

@roba- da, to sam i ja čuo za bolonju na pmf matki, al kao da su nešta sredili, e sad koliko... Još sam u dvojbi između ova 2 faksa, tak da ću vidjet što ću napravit...

@ roba, iAcesHigh- ovo što se tiče bankrolla znam da nije pametno bilo, al išao sam igrat samo da zaradim mob... na kraju mi je trebao još i novi printer i radio, pa sam se morao još malo krumpat big_smile Uglavnom, više ne planiram to radit, nego jednostavo malo pripazit što se tice payouta. hvala na savjetima

00

Ako hoćeš imat vremena i živjet normalno ko dosad, upiši TVZ  big_smile ...Ne traže puno, vremena kolko hoćeš, predavanja uglavnom nisu obavezna i ako nešto malo radiš prolazi se bez beda

00

Kokac8 napisao:

Ako hoćeš imat vremena i živjet normalno ko dosad, upiši TVZ  big_smile ...Ne traže puno, vremena kolko hoćeš, predavanja uglavnom nisu obavezna i ako nešto malo radiš prolazi se bez beda

maaa jbt big_smile pa ću nakon 5 godina sjedit doma i pjevat xD

00

Odi na FSB.
Poslodavci ga više cjene od fera (pogotovo u ht-u, plivi, zaba-i,...) a lakši je i puno su normalniji profesori.

Potpis.
00

@Filip_k9 --> nope, nisam završio - nakon tri godine koje sam potpuno očistio radi fizike iz prve morao sam mjenjati faks, sad sam na TVZ-u i reći ću ti jednu stvar - nemoj precjenjivati niti podcjenjivati niti jednu višu/visoku školu. Ja osobno imam sreće jer sam već radio u nekoliko tvrtki + novinar sam pa me zaposlenje kao takvo iskreno previše i ne brine, no osobno znam momke i djevojke s FER-a koji ne mogu naći posao dok jedan frend koji je završio TVZ trenutno ima poziciju šefa developer tima u Zagrebačkoj banci. Ne kažem, a bome niti ne mislim da je TVZ bolji od FER-a, daleko od toga, no puno toga ovisi o pojedincu.

Isto tako sve te priče da nema djevojaka kad dođeš na FER-u ne stoje, ima zaista prekrasnih ljepotica - znam ja wink Što se pak smjera tiče također zanemari što ti lega kaže jer posla ima manje, ali ga ima previše - mislim, ako sam ja kao student FER-a nalazio posao u struci onda bi ga sigurno našo i nakon - istina, više Siemens i slični ne daju tisuće samo da bi potpisao ugovor za njih, ali to ne znači da nema posla. wink

@markluxster - FSB i FER nemaju niti slična područja tako da ih ne možeš uspoređivati + svatko tko ti kaže da je FSB cjenjeniji laže. To je drugo područje - that's all wink

Zadnji popravljao iAcesHigh (16-05-2010 13:31:51)

00

iAcesHigh napisao:

@Filip_k9 --> nope, nisam završio - nakon tri godine koje sam potpuno očistio radi fizike iz prve morao sam mjenjati faks, sad sam na TVZ-u i reći ću ti jednu stvar - nemoj precjenjivati niti podcjenjivati niti jednu višu/visoku školu. Ja osobno imam sreće jer sam već radio u nekoliko tvrtki + novinar sam pa me zaposlenje kao takvo iskreno previše i ne brine, no osobno znam momke i djevojke s FER-a koji ne mogu naći posao dok jedan frend koji je završio TVZ trenutno ima poziciju šefa developer tima u Zagrebačkoj banci. Ne kažem, a bome niti ne mislim da je TVZ bolji od FER-a, daleko od toga, no puno toga ovisi o pojedincu.

Isto tako sve te priče da nema djevojaka kad dođeš na FER-u ne stoje, ima zaista prekrasnih ljepotica - znam ja wink Što se pak smjera tiče također zanemari što ti lega kaže jer posla ima manje, ali ga ima previše - mislim, ako sam ja kao student FER-a nalazio posao u struci onda bi ga sigurno našo i nakon - istina, više Siemens i slični ne daju tisuće samo da bi potpisao ugovor za njih, ali to ne znači da nema posla. wink

@markluxster - FSB i FER nemaju niti slična područja tako da ih ne možeš uspoređivati + svatko tko ti kaže da je FSB cjenjeniji laže. To je drugo područje - that's all wink

istina, u pravu si. ne trebam podcjenjivat fakultete, jer ni nezz šta se sve tamo radi...

evo još jedno kratko pitanjce za tebe. rekao si da si radio u nekoliko tvrtki. dal mi možeš reči šta si točno radio, kakav posao i sl., jer ja nemam pojma koje ja poslove mogu radit nakon fer-a. za pmf matku sam našao na njihovoj stranici gdje se sve mogu zaposlit, al o feru ništa.

00

Filip_k9 napisao:

Edit: zabio napisat da nikad nisam napravio deposit, osim dok sam bio prisiljen jer me je onaj lik prevario(neki se vjerojatno siječaju), jer sam bio glup xD

pozz .

Kako je moguc da si cashouta ako nisi dep.

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00

@filip - ma zavisi ti od smjera - ja sam bio na programskog inženjeringu i radio sam u dvije tvrtke kao član developer tima, osim toga upravo završavam i izdajem jedan svoj program i tako to... nekako sam uvijek našo nešto kad je bilo potrebno, a ako i ne nađeš konobarenje, cinestar i McDonalds su uvijek tu big_smile

00

@chillin- prodavao drugima, transfer to ID( al kasnije sam morao napravit deposti ):''... osim dok sam bio prisiljen jer me je onaj lik prevario(neki se vjerojatno siječaju), jer sam bio glup xD''

@iAcesHigh- ocke, thx a lot wink

00