Tema: sa zakašnjenjem pozz
Dobar dan svima. Ime mi je Filip(19) i dolazim iz Virovitičko podravske županije. Kasnim s ovim pradstavljanjem jer sam smatrao da je ovo predstavljanje glupo, ali sad mi se čini da bi se trebali svi pokeraši predstaviti...
Uglavnom, neki će mi smatrati mladim, neki pak svojim vršnjacima, a neki možda i prestarim
Bavim se pokerom od cca 10 godina, s tim da texas hold'em igram 2 godine. Uglavnom igram sit and go, jer na kešu propadam. Počeo sam igrati na FT i to na free turnirima. Nakon osvojenih prvih 100 FTP igrao sam sve više i više i tako zaradio kapu, majicu i karte što je meni bilo dovoljno, no naravno da sam igrao i dalje. Nakon toga dobio sam 1$ koji sam pretvorio u 540$ te tako sve podigao i kupio si lijepi mobitel. Više mi nije ništa ostalo na FT, pa sam prešao na PokerStars gdje sam odmah prvi dan nakon registracije završio na 4( ili 5, nezz više) mjestu na Hrvatskom freerollu te nakon mjesec dana došao do 215$. Nakon toga sam podigao i to te kupio novi radio za auto što mi je bio i cilj. Poker nisam igrao već 2 tjedna zato što imam posla s maturom... Pošto možda ovdje ima neko tko studira fer ili pmf matematiku, molio bi ga za pomoč
Ako mi može netko samo u par crtica reči prednosti i nedostatke na tim fakultetima i koliko slobodnog vremena imate.
i da... dosta kartam belu, što na playtoyu, što live pa ako ima nekog zainteresiranog za koju partiju, neka se javi
pozz
Edit: zabio napisat da nikad nisam napravio deposit, osim dok sam bio prisiljen jer me je onaj lik prevario(neki se vjerojatno siječaju), jer sam bio glup xD
Zadnji popravljao Filip_k9 (16-05-2010 11:44:35)