antoniob napisao:cgreen napisao:djuma probaj pogledat prvo tamo di se upisuje taj iznos dal ima mijesto za uplodanje dokumenata, ako ne ond odi tamo di sam prije napisao, i napiši im da ti je glavna valuta na deviznom različita od valute na moneybookersu tako da nikako nemožeš dobit točan iznos (to je inače bio slučaj kod mene, devizni usd, a moneybookers eur pa ajd ti pogodi, a tečajevi su u x+ decimala)
meni jedna stvar nije jasna..imam devizni u erste banci,€ po defaultu..i kad sam sa bet365 isplatio $,isplatili mi dolare,nisu mi pretvarali u €..fora je sto je devizni za sve devize i ne vidim zasto bi oni pretvarali..druga je prica s djumom,on,ako se ne varam,ima MB u kunama a na deviznom nema kuna,zato on ima problema..a tebi koji imas $ i € ne vidim zasto se dogodio problem..ja trenutno imam $ i € na deviznom i fino se vidi koliko i otkuda,sve u cent..
nije tako, ti možeš imati više deviza na deviznom (uplata), ali probaj pretvorit sve novce u devizu koja ti nije glavna i probaj napravit depozit reči če ti da nemaš novaca na kartici (mislim na internet, neznam za bankomat). Moj bratič je bio u siriji (vojnik) i cura mi njegova dala 20 eura za skype, a glavna valuta mi je dolar, morao sam se vratiti u banku da promijenim u dolare (još nisam imao internet bankarstvo). Ovako je bar u pbz-u al mislim da je isto u svim bankama. Znači za depozit, ebay i sl. samo glavna valuta.
Meni i kad cashoutam s monybookera (eur) na deviznom pretvori u usd.
Zadnji popravljao cgreen (19-05-2010 15:23:43)