Tema: opet mi malo uletilo heheheeh 22$ rebuy
prvo mjesto za 15,5k $
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » opet mi malo uletilo heheheeh 22$ rebuy
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Bravo stari.
Ovo je vec fin dobitak...
svaka cast ... lijepa svotica :card_heart
nti boga draga
n1.
Sta je ovo ovi misec, pa svi "pokerproovi" osvajaju bjesno na turnirima
svaka čast jebote led
koliko često igraš ovakve turnire? Svaki dan po par komada ili tipa 5-6 mjesečno?
cestitan
Čestitam sused!
Pušćine, veliš? Jesi ti onaj koji je izbacio Ovčara sa K6 prije neki dan u Aquami? Ako da, onda moram priznati da mi je protiv tebe bilo najteže igrati (prije par mjeseci) od svih koji dolaze na HL turnire u Čk i Vž, svaka čast, sretno na budućim turnirima!
Odlična svota!! Bravo!!
slabo je to...
svaka čast, fine pare
života mi počet ću i ja igrat turnire kako je krenilo...čestitam
slabo je to...
pa nij eni 20k ... slabo slabo
svaka cast,da mi je 1% toga bio bih jedan os sretnijih ljudi,mogu se mislit koliko si ti bio sretan..
svaka ti dala
čestitke kolega...
svaka čast jebote led
koliko često igraš ovakve turnire? Svaki dan po par komada ili tipa 5-6 mjesečno?
igram obicno jedanput tjedno 10 komada, ili ponekad si otvorim 1-2 turnira samo za to se prisilim da duže igram sng
Čestitam sused!
Pušćine, veliš? Jesi ti onaj koji je izbacio Ovčara sa K6 prije neki dan u Aquami? Ako da, onda moram priznati da mi je protiv tebe bilo najteže igrati (prije par mjeseci) od svih koji dolaze na HL turnire u Čk i Vž, svaka čast, sretno na budućim turnirima!
hehehe, da ja mislim da sam ja to imal K6 pa river došel 6
svaka cast!
prijava odnosno registracija za objavu odgovora