Tema: SNG projekt
Neki već znaju, a neki ne, no svoje prve pokeraške korake napravio sam upravo na turnirima, bilo MTT ili STT, a najviše para u jednoj večeri zaradio sam na HU cashu još "davno" na bwinu i titanu - od tada pridružio sam se ovom forumu i vratio na Tilt gdje je moj bratić manje-više svugdje napravio mali minus, a ja bolestan na "čistoću" odlučio sam MTT, S&G i cash vratiti na plus. Prvo je na red došo MTT koji sam sa prvim i petim mjestom na lijepom fieldu pretvorio u plus, nakon toga primio sam se casha da bi u trenutku kad sam napredovao do NL10 otišao -10BI ispod EV. U tom trentku dosta je moje "čistoće" i vrijeme je da se primimo zarađivanja stoga sam se u posljednjih tjedan-dva orijentirao na S&G igru. Nakon što sam sad već zaista dosta testirao što sam, ofkors, pošteno i platio odlučio sam se na pokretanje ovog projekta. Cilj je najprije bez obzira na banku odigrati tek 100 9-max STT-a nakon čega ću sve to reevaluirati i odlučiti što i kako dalje. Malo mi je privatno gusti termin, no do kraja ovog tjedna to bi trebalo biti gotovo.
Ovdje ću postati neke ruke, svoja pitanja u svezi strategije stoga svaki savjet je dobrodošao. Odmah na početku istaknut ću jedan svoj veliki problem, a to je multitabling. Iako osjećam da bih bez problema na normalnom monitoru mogao igrati na 8-12 stolova pošto igram na laptopu čim ja upalim 4 stola rubovi se lijepo prekrivaju i već je teško igrati. Za početak nabavio sam AHK skriptu i pokušat ću sa stackanim stolovima koje onda po potrebi mičem gore-dolje-lijevo-desno, no svi prijedlozi su dobrodošli.
Uz to skinuo sam S&G Wizz i trenutno mi ne izgleda kao nešto posebno - mislim, do sad sam testirao neke izračune sa S&G Power Tools i nekako sam se lakše snalazio stoga su svaki savjeti i na ovom području dobrodošli - S&G Wizz još nisam kupio, a pošto se preko PokerPro ne može dobiti jeftinije, ako netko zna neki način neka mi javi.
Za kraj svakako bih dodao da se trenutno još uvijek "šopam" nekim video materijalima sa deuces cracked, stoga ako imate bilo koji prijedlog nekih novih materijala, bilo linkova na siteove, knjige ili video sadržaja please samo postajte malo niže
Zadnji popravljao iAcesHigh (12-07-2010 02:38:58)
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus