Tema: 6max ---> HU
Pozdrav. Nakon podužeg igranja 6max-a sam igrao neprofitabilno. Čak sam imao i coaching od robe koji mi je puno pomogao (može se vidjeti i u grafu), ali odmah nakon 2-3 bad beata ja krenem po starom i...
Uz nl50 6max sam igrao i HU ponekad (gdje sam bio luzer ko i u 6max-u). Uvijek me natuče session gdje spušim na 2 coolera (tipa AA vs. KK ili AK vs JJ) i onda hoću u malom vremenu biti breakeven (da budem na nuli). To naravno vodi do još veće propasti...
Ovo je moj graf za 6max:
Kao što vidite, na negdje 45-48k handu sam imao coaching od robe gdje sam profitabilno igrao, ali odmah nakon 3 bad beata ja odem u duboki minus... I tako mi je bankroll padao kao pahuljica snijega. Bankroll mi je došao do kritične točke. Pogledao sam par HU videa koje sam još prije nabavio i igrao malo HU nl20. Jučer ujutro sam došao rano ujutro (oko 8 sati) na kompjuter i na nl20 nije bilo akcije. Otišao sam na nl50 i igrao 1-2 stola. Do jučer sam u nl50 HU imao -10BI, ali se to ubrzo promjenilo...
Znam da je sample jako mali, ali mogao bih ga održati nadam se (naravno uz manji bb/100).
Runnam pola stacka ispod All-in EV-a i time sam prilično zadovoljan.
Sad još vidim koliko sam bluff value-a promašio sa setom i sličnim stvarima u 3bet potovima (gdje umjesto da mu dam da se objesi, ja ga otjeram na flopu) i još nekim omanjim playevima gdje sam mogao više profita napraviti, ali sve ostale stvari sam prilično dobro odigrao i jako sam zadovoljan svojom igrom. Pa eto, napravio sam ovaj topic i tu ubuduće postam svoje handove/grafove/pitanja jer kad napravim 10k handova, postat ću tu one statistike iz PT3 (svoj HUD, preflop raise, agresija i ostale stvari u koje se ne kužim).