Tema: WTFblog
Pozdrav,
Nakon godinu dana pimplanja po raznim kasinima, odlucio sam se na online poker.
Cini mi se da i nisam odabrao bas dobar trenutak za ovu avanturu posto na raznim stranim forumima citam ONLINE POKER IS DEAD kao glavni tracerski naslov.
Da ne zamaram sebe i ostale sa besmislenim uvodima htio bih odmah skociti na temu koja me muci.
PROBLEM 1 ---- Kako poceti i kako zavrsiti session
Pitanje 1: Priprema za session i kad igrati?
Nakon dosta pimplanja(ovo je moja najdraza rijec) sam shvatio kako NE TREBA igrati poker ako si:
a) umoran, gladan ili si se upravo prezderao(smanjuje konc. dosta)
b) emocijonalno na ikoji nacin ometan
c) nemas plan
d) imas nesto za raditi odmah nakon sessiona
Siguran sam da sam izostavio hrpu razloga kada niti ne zapocinjati session ali meni su ovi glavni kojih se mogu sjetiti.
Sto se tice zavrsavanja sessiona, tu vrijede isti razlozi kao gore navedeni. Nemam neko pravilo kada zavrsiti session sto se tice BB won/lost vec pokusavam po sessionu odigrati 1K-1.5K ruku za sto mi obicno treba nekih sat i pol i mislim da mi je ta duzina idealna.
Nakon toga obavezna pauza, najmanje 15 min i opet sjedam za stolov kao nov.
Posto se prvi put susrecem sa multi table igranjem imam neke trivijalne probleme tipa otvaranje i zatvaranje stolova, sa koliko da se buy-inam, i dali, tj kad da rebuyam.
Da budem malo konkretan, trenutno igram 6max 0.10$-0.25bb$(ako se ne varam to je nl25) i buy-inam sa 12$. Rebuy radim kad se priblizim iznosu od 10$. Nravno da bi full buy-in bilo bolje imati na stolu ali za sada se osjecam dobro sa ovim iznosima iako mislim da gubim $$$ ako sam winning player a nisam usao max(ovo je toliko logicno da me boli sto sam to i napisao).
To je to cega se za sada mogu sjetiti, ubuduce cu stavljati ovdje svoj graf da mogu pratiti svoj napredak-nazadak i meni zanimljive ruke.
ps komentari i kritike dobrodosle...:D
http://pokerija.blogspot.com/