Re: online manager svijetskog prvenstva
ja sam isprobavao i baš je fora...jebeno je složiti neku ok ekipu jer je limitiran buđet, uzmeš 1-2 super zvijezde i ode lova pa moraš uzimat svakakve. ludnica
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » online manager svijetskog prvenstva
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ja sam isprobavao i baš je fora...jebeno je složiti neku ok ekipu jer je limitiran buđet, uzmeš 1-2 super zvijezde i ode lova pa moraš uzimat svakakve. ludnica
ja si napravio ekipu, oni koji budu htjeli igrat nek napisu ovdje ime ekipe
moja se zove- europski dinamo
napravite privat ligu jer je bezveze da igramo s 10 000 drugih ekipa, pa tko će to pratiti tko je na kojem mjestu
polako, napravit ću ja tijekom popodneva, bez brige
bas mi juce doso drug i pokazo mi, samo na b92.net
tamo je max 15 igraca, koji se posle mogu prodavati ili kupovati novi (cena im se krece na osnovu potraznje ) i ima jedno 30 stavki koje se boduju.
ja pokuso al brzo odusto posto nikako ne pratim fudbal pa ne znam koga da stavim.
Umjesto malog milijuna mailova neka se svi zainteresirani prijave na zaštićenom dijelu forumu:
http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewto ?pid=27302
Zadnji popravljao iAcesHigh (10-06-2010 16:21:08)
imas PM
vec sam napravio ekipu, jos samo da se dogovorimo oko uloga i kome da se prebace $ i to je to
p.s.
rok za sastavljanje ekipa je do sutra
ako se jos neko zeli prijavit ima vremena do 15:30 da slozi ekipu
Kome saljemo $ ?
ako se roba slozi mozemo njemu..
A kolko je na kraju dogovor? $$$
Zadnji popravljao xViP (11-06-2010 16:17:28)
mislim da je T bucksi
a daj jbte, ja skroz zaboravia
jel se moze jos prijavit?
10 $ je, jbg zamorano proslo vrijeme prijave, nije do nas neg sportneta
Mislim da ne... Jbg i ja sam skoro zaboravio
Jel se mogu vidjet igraci druge momcadi?
Zadnji popravljao xViP (11-06-2010 16:42:31)
jep, kasno je, ali ako se ne varam možeš složiti naknadno no gubiš bodove iz prvog kola
prijava odnosno registracija za objavu odgovora