Tema: DON grindanje
Pozdrav svima.
Vidim da rijetki na ovom forumi igraju i pišu o DON turnirima, a jako su dobri za grindanje i podizanje bankrolla.
Iskreno, i na netu sam se susretao sa jako malo ljudi iz hrvatske na DON turnirima od 10 do 54$ buy in.
U svakom slučaju, počeo sam u ožujku da igram ovu vrstu turnira i zasad ide jako dobro.
Starta sam sa buy inom od 10.80$ jer sam imao banku ostvarenu na 6 max sit & go.
U ožujku sam odigrao 598 partija u 20 dana igranja (nekih 30 partija po danu), a igram 6 stolova paralelno za sada.
Profit je bio 540$, što je nekih 9% ROI, a to mi je bilo odlično za početak jer sam još bija novi na takvoj vrsti pokera.
U travnju sam krenija u tranziciju na buy in od 21.60$, jer sam vidija da ni tamo nisu ništa bolji igrači po njihovim statistikama, a banka mi je to dopuštala.
Dakle, odigrao sam miješanih 476 partija (10 i 20$ buy in) u 22 dana igre (nekakvih 22 meča po danu) i ostavrio profit od "mršavih" 339$.
Odnosno nekih 5% ROI, ali to pripisujem maloj nervozi u tranziciji i neiskustvu :-)
U svibnju sam odlučio malo žešće zapeti i igrati češće (što nisam uspio jer su se obaveze kotile same od sebe) samo na 21.60$ buy inu i krenulo me odlično.
U prvih 12 dana igranja sam ostavario profit od 680$ u 186 partija (nekih 15 partija dnevno, što je malo), dakle ROI 17% što je odlično za mene.
I onda dođe rodbina na ljetovanje i ne odigram ni jednu partiju do zadnja četiri dana svibnja.
U ta četiri dana sam pokušao krenuti u tranziciju na 54$ buy in jer sam vidija da je i tamo puno ribetina, a tražim način da igram manje, a zaradim više ( je sam izmislija toplu vodu sada) :-)
Dakle u ta 4 dana na 20$ zaradim 220$ u 50 paritija (20% ROI), ali na 54$ odem u minus nekih 200$ u 22 partije, ali baš ko za neku pegulu, takva me nesrića pratila na tim mečevima to je za nevirovat.
U svakom slučaju misec je završen sa 700$ plusa iz 276 partije (u bijednih 16 dana igranja) i solidnih 11% ROI.
Ta loša srića me nije obeshrabrila da odustanem od 54$ buy in turnira jer nisam gubio zbog nadigranosti već zbog nesretnih suck outa.
Ubacija sam nekakve kalkulacije i uvidija da ako malo pojačam ritam igranja na nekih 30 partija dnevno (što ću i moći jer sam nabavio novi 23'' monitor, pa sada mogu igrati i 8 stolova paralelno jednako kvalitetno vjerujem) dostići ću nivo supernove do kraja godine, a to mi je veliki motiv. Neće ni nagrade biti loše od pustih FPP poena.
U svakom slučaju to je plan i čvrsto sam odlučija da ću zapet i igrat često.
Dosad u lipnju ide izvrsno, po planu :-)
U prvih 9 dana igranja (nažalost opet 4 dana nisam igrao jer sam bio kod frenda u Herceg Novom u zabavi :-)) sam ostvario lijep profit od 1000$ na 264 odigrane partije (29 po danu) sa ROI od 10% odnosno nekih 3,5$ po partiji, sa čime sam više nego zadovoljan.
Igrao sam paralelno 20 i 54$ turnire i zarada je tu negdje, po 500$ od svakog. tako da sam zadovoljan sa tranzicijom na 54$, gdje također ima tako loših igrača, za ne povirovat.
Sve u svemu, DON turniri su se meni pokazali jaaako zanimljivi i profitabilni (nekih 2600$ u 1700 parija u 3,5 mjeseca sa pola gasa igranja).
Plan je peglat dalje na ovim nivoima (20 i 50) do kraja godine 30-ak partija dnevno i postati supernova.
Gledam statistike drugih dobrih grindera DON-a na netu i vidim da mi je jako slična statistika sa njima, ako ne i bolja, pa mi to daje snagu i vjeru da sam na pravom putu...
Trudit ću se updejtat moje napredovanje ili nazadovanje, a ako ima neko sličnih iskustava volija bi ih ćut.
Pozzz