Re: Opčenita pitanja za HM
.
Zadnji popravljao spike_2 (11-06-2018 13:48:03)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
.
Zadnji popravljao spike_2 (11-06-2018 13:48:03)
Dali je moguće spojiti dva databasea u HEM-u, i kako? Igram na dva kompa pa bih htio spojiti sve u jedno.
Anyone?
nakon update-a pojavilo mi se ovo
i posle uopste nece da mi pokrene HEM, jel ima neko ideju sta treba da se radi?
Da li će hem raditi optimalno ako stavim bazu na prijenosni disk(disk je na usb con)?
na HEM-ovoj stranici piše da bi moglo raditi sporije
jer zna netko zasto mi na stolu statistike automatski se ne ucitaju kraj igraca za koga su namjijenjene.Nego se razbacaju po stolu? Na full tiltu mi je radilo normalno,no sada mi na pokerstarsima ne radi
Već je bilo rasprave o tome...
Nisi namjestio dobro prefered seat.
update sam novu verziju hem i kad igram 20-50bb stolove normalno kaže mi statistiku i normalno ako stavim miš na sebe vidim kako stojim ali kad idem u hem da vidim graf, krvio mi kaže koda fali pola ruku, čudno , nekužimi?
update sam novu verziju hem i kad igram 20-50bb stolove normalno kaže mi statistiku i normalno ako stavim miš na sebe vidim kako stojim ali kad idem u hem da vidim graf, krvio mi kaže koda fali pola ruku, čudno , nekužimi?
Možda su ti neki filteri uključeni
pitanje: kad staviš note u hem za određenog igrača uzmimo u turniru i poslije igraš 6max cash i naletiš na tog istog da li ti kaže taj note, bitno mi je jer za note koristim hem, ako da može neko objasnit dal ima način da se to sredi da ne pokazuje, hvala
Neznam tocno ali mislim da ostane, bar mi je to logično...
Da i ja pitam nesto, mogu kako igrati 25-50bb i 50-100bb stolove na starsima sa starijom verzijom hema, točnije crackana 1.09 da mi pokazuje hud, još uvijek nemogu kupiti hem ali budem što prije.
Mislim da kad je stars uveo to da se trebao samo ubaciti neki file, bar mi se tako čini da sam pročitao na 2+2 i ovdje ali nemogu vise naci to
Nisam dugo igrao poker, pa tako nisam ni palio HEM Sad kad sam ga htio pokrenut izbaci mi sledecu gresku
Jel zna netko u cemu je problem??
Mislim da si u međuvremenu stavio nekakav firewall koji te sad jebe.
Nisam nista prckao oko firewalla, al jesam oko rutera?? Mijenjao sam ih par,ali sad sam opet vratio onaj prvi koji je bio kad sam instalirao Postgre.
Jel moguce da zbog toga me zeza.
Probao sam sve opcije koje sam nasao na netu, da popravim problem ali nisam uspio.
Jel ima jos netko nekakav savjet??
Router nema veze s tim, nije do njega.
Radi li ti PostgreSQL uopće?
Probaj i restartat PostgreSQL, imaš tamo u start meniju za start, stop, restart.
Jesam probao i to. Nista
Kad ga pokrenem otvori mi se prozor i (sad sam na poslu pa se ne mogu tocno sjetit kako pise) kao starting postgre i ali dosta dugo do besvjesti idu ................... znaci nece da ga pokrene
Jel mogu na neki nacin sejvat sve podatke(imam oko 100k handova) pa da ga probam ponovno instalirat?
Znači da ti je PostGre u banani.
Možda bi se dalo popraviti, ali reinstalacija je najjednostavnije rješenje.
Handove bi trebao imati u onom HMArchive folderu gdje ih HEM sprema nakon importiranja, pogledaj jesu li tamo prije reinstalacije.
mora biti do baze - izgleda da se on ne spaja - reinstaliraj pa javi dal je proradilo...
Rijesio sam problem
Prvo sam nekih 2 sata trazio po netu kako da popravim bez brisanja ili reinstaliranja, ali bezuspjesno Onda sam puko i deinstalirao sve, skino novi HEM i postgre
Nakon instalacije sve je radilo normalno samo naravno nisam imao proslu bazu podataka. Vidio sam da je ostao folder od starog postgres, i probo sam importat iz njega, i nesto sam handova uspio izvuc, ali ne sve. Zatim sam probao importat sa cijelog C diska sto je trajalo nekih 15min i na moje opce odusevljenje vratio sam sve handove
Vidio sam da je ostao folder od starog postgres, i probo sam importat iz njega, i nesto sam handova uspio izvuc, ali ne sve. Zatim sam probao importat sa cijelog C diska sto je trajalo nekih 15min i na moje opce odusevljenje vratio sam sve handove
Handovi su ti bili (i još uvijek su) u folderu C:\HMArchive, ako ga nisi mijenjao u HEM-u.
Da, bili su ali ne svi sto je i mene zacudilo, mozda nekih 10% samo.
Da i ja pitam nesto, mogu kako igrati 25-50bb i 50-100bb stolove na starsima sa starijom verzijom hema, točnije crackana 1.09 da mi pokazuje hud, još uvijek nemogu kupiti hem ali budem što prije.
Mislim da kad je stars uveo to da se trebao samo ubaciti neki file, bar mi se tako čini da sam pročitao na 2+2 i ovdje ali nemogu vise naci to
...iman isti problem zna li itko rješenje?
Imam i ja pitanjce. Stigao mi novi laptop pa me zanima da li moram kupovati novi key za HEM ili mogu nekako iskoristiti stari ?