Tema: Blokiran MB acc
Kad sam u nedjelju pokusao depozitat novac s MB na poker site, pojavio se neki error, i uglavnom, pise da mi je MB blokiran dok im ne posaljem slike dokumenata na mail. To sam odmah napravio, ali nisam dobio jos nikakav odgovor. Ono sto mi je najvise cudno u svemu tome, je da uopce nisam dobio mail da mi je account blokiran. A inace mi salju mail za svaku sitnicu (transfer, pogresan login...). Jucer sam im poslo jos 2 maila na njihove 2 adrese, da vidim jesu dobili moje dokumente. Jos ne odgovaraju. Zanima me jel to normalno? Ako je netko imao slican slucaj, zanima me u kojem roku mu je bio rjesen. Ovo mi je dosta hitno jer mi sav novac stoji na MB, i ne mogu nikako igrat.
Ovo je poruka koja mi se pojavi kad pokusam depozitat...
Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you would need to provide us with colour copies (scan or camera image) of the following documents:
* Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;
* Proof of address such as recent utility bill or bank statement;
Please send them via email to: security@moneybookers.com