Re: Mybet poker - ponuda
Jel rake koji HEM pokazuje ispravan? Odnosno jel se rb dobije u skladu s njim?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Mislim da nikad ne dobiješ kolko ti HEM pokazuje...
Mislim da nikad ne dobiješ kolko ti HEM pokazuje...
Necu sad tvrdit, posto jos nisam dobio od proslog mjeseca, al mislim da ako nije skroz tocno po HEMu, u svakom slucaju je jako blizu.
Bar tako ispada po mojoj racunici (kad racunas koliko dobijes bodova za odredjeni rake).
Ovisi koliko si stavio u HEMu da imaš rb. Čini mi se da ukupno ispada oko 31%, pa si tak probaj namjestit..
Ma nisam ni namjesto rb. Nego u HEMu, kad odes na sessions, imas rake. Ako je to tocno onda lako izracunam rb.
Evo, meni je sjelo na racun i koliko vidim, po HEMu je tocno.
Znaci, kao sto Tilt kaze, koliko u HEMu pise da su uzeli rakea, samo pomnozite s postotkom koji oni isplacuju nazad i to je to.
jel ko isplačivao s mybeta na MB. ja pokušavam al mi ko zacvika nekaj i onda stoji onako sivi ekran i nikud nikam. poslao sam im mail, i tu isto pitam ak ko zna di je problem.
Ja sam isplaćivao prije, sve je bilo ok. I onda jednog dana više nisam mogao, rekli su mi da moram prvo uplatit s MBa (promjenili su malo izgled stranice pa su zaboravili da sam već uplatio). Možda nemaš neke flash/javascript pizdarije pa ti ne pokazuje tu obavijest.
Ugl, probaj prvo uplatit 5E s MBa na mybet, pa onda nazad na MB napravi isplatu.
Meni je proradilo tako.
Jel zna neko jel dali na mybetu ima transfer player 2 player?
Treba mi rodjaku nest sitno, a nemam na Starsu da mu prebacim, a ovdje ne vidim.
Jel zna neko jel dali na mybetu ima transfer player 2 player?
Treba mi rodjaku nest sitno, a nemam na Starsu da mu prebacim, a ovdje ne vidim.
Ima al moraš tražit support da ti aktiviraju
Jel neko zna koliko otprilike traje da ti prebace s accounta na MB i dali samo meni nije moguce withdrawat na karticu s koje sam depozitao ili?
na mb brzo prebaci, ne sjecam se sad vise koliko sam cekao, a s karticom su zakomplicirali. ides na bank transfer, tam ispunis sve (bic, iban i ostalo) i dode za 2 dana
Zadnji popravljao milac (29-06-2010 17:49:16)
na mb brzo prebaci, ne sjecam se sad vise koliko sam cekao, a s karticom su zakomplicirali. ides na bank transfer, tam ispunis sve (bic, iban i ostalo) i dode za 2 dana
Sta znaci "na MB brzo prebaci"?
Proslo je 35 sati od kad sam cashoutao...
milac napisao:na mb brzo prebaci, ne sjecam se sad vise koliko sam cekao, a s karticom su zakomplicirali. ides na bank transfer, tam ispunis sve (bic, iban i ostalo) i dode za 2 dana
Sta znaci "na MB brzo prebaci"?
Proslo je 35 sati od kad sam cashoutao...
Meni uglavnom instantly. Par sati max.
Kad sam postao na forum, na mailu nije bilo nist.
OFC, cim sam otisao od kuce, dosao mi mail da im treba scan osobne i kartice...
Zanima me dali se i na mybetu od valuebecka odbija bonus?
Ne odbija se...
Onda oni tu nest ne racunaju dobro, jer sam po HEMu napravio 708$ rejka, a isplaceno mi 180€ ili 222$ sto je 31% valuebeck.
Ne vidim razlog iz kojeg bi HEM to pogresno vodio.
Jel moze neko ko je isto na mybetu reci kako stvari stvarno stoje...
roba59 napisao:Ne odbija se...
Onda oni tu nest ne racunaju dobro, jer sam po HEMu napravio 708$ rejka, a isplaceno mi 180€ ili 222$ sto je 31% valuebeck.
Tolki ti i je vb na mybetu
rounder1984 napisao:roba59 napisao:Ne odbija se...
Tolki ti i je vb na mybetu
Pa nebi trebao biti. Necu sad pisati koliki bi % terbao biti jer mislim da se ne smije reklamirati, al nije ni blizu 31%.
Probat ću saznati što je s tim pa javim... Meni je rečeno da se bonus ne odbija.
Kolko znam Hem računa dealt rake e sad jel na mybetu dealt to neznam.