Tema: sfc_karabaja
Neznam koji mu je nick na ovome forumu (ako je uopce i registriran, no mislim da bi se ovo trebalo znati)
Mislio sam da ovo neće biti potrebno, ali nakon nekoliko poslanih SMS-ova i IM-a preko MSN-a odgovora nema.
29.5.2010. ~5h
Dotični mi se javlja na moj "oglas" da imam $100 na Starsu kojih mi ne treba i da mi se javi netko tko želi i uplati mi iznos u kunskoj protuvrijednosti na moj tekući/žiro.
Htio je da mu odmah pošaljem svih $100 i da će mi u ponedjeljak ujutro uplatiti na tačun. Budući da smo već imali nekoliko transakcija prije pristao sam na to da mu pošaljem samo pola (točnije $49.92) , a ostatak nakon što vidim da mi je uplačeno na račun.
6.6. ~22h
Novaca još uvijek nema na računu. Nakon što sam ga kontaktirao preko MSNa rekao je da će mi uplatit sutra oko 16-17h jer radi do 15h. Dogovorili smo se da mi uplati 300kn za ono što je poslano, jer sam ostalo poslao nekome drugome.
7.6. ~24h
Ispričava se što nije stigao, imao je nekih bolničkih troškova za mamu.
Kaže da će mu drugi dio plače sjesti do petka i da će mi uplatiti.
10.6. ~8h
Poslao sam mu na MSN da se nadam da će lova biti sutra na računu
11.6. ~8h
kaže da su mu javili da mu plaća sjeda danas popodne i da mi može uplatit sutra ili ako sjedne do 16h da može odmah uplatit danas.
Ima 100kn kod sebe pa će mi to odmah danas uplatit.
11.6. ~15h
Na račun uplačeno 100kn
18.6. ~16h
Ne odgovara mi na MSN-u iako je online
21.6. ~14h
Poslao sam mu SMS i na MSN da ako ne vidim novce do 20h na računu da ću postati ovo na forume.
21.6. ~16h
Logirao se na MSN, poslao sam mu poruku, nije ništa odgovorio.
21.6. ~23h
Opet se logirao na MSN, ne odgovara na poruku.
22.6. 18:42
Javio se na mobitel:
"halo"
"bok, jel Marko tu?"
"tko je to?"
"Željko, Adzi"
spustena slusalica
Nisam htio izlazit u javnost s ovime, ali nakon ignoriranja i gotovo mjesec dana čekanja da mi uplati novce na račun jednostavno više nemam strpljenja.
Ime mu je Marko, prezime neznam, broj telefona necu pisat.
nick na starsu - zerocool9889
nick na tiltu - ZeroCool988
Stars: Adzivu
FTP: Zagavu