Tema: fold, push ili call ???

privatni turnir na FTP-u, igra ekipa iz lokalnog poker kluba, pocelo nas je 21 sad nas je jos 19, igra se tek pola sata, 6 nas je za stolom trenutno, igrao sam 2-3 takva turnira prije s njima, i mogu rec da je MP riba, a SB solidan, koji je vas play i zasto ?

Full Tilt Poker, No-Limit Hold'em Tournament
Small Blind: t25
Big Blind: t50

MP (t4950)
CO (t2170)
BTN (t4825)
SB (t4230)
BB (t2370)
UTG (ch1nch) (t2455)

UTG (ch1nch) has M value 32.73

Dealt to UTG (ch1nch)
http://www.pokerpro.com.hr/forum/extensions/hand_history_converter/HandHistoryConverter/images/KD.png http://www.pokerpro.com.hr/forum/extensions/hand_history_converter/HandHistoryConverter/images/AC.png

Preflop: (Pot is: t75)

UTG (ch1nch) raises to t150, MP calls t150, CO & BTN fold, SB raises to t500, BB folds

Flop: (Pot is t850, 3 players)

Turn: (Pot is t850, 3 players)

River: (Pot is t850, 3 players)

Total Pot: t850 | Rake: t850

00

2

Re: fold, push ili call ???

Imas dobar stack, on tu moze squeeze radit bez problema (ako zna sta je to lol)
Shove wink

BUBBLE BOY
Stars: Adzivu
FTP: Zagavu
00

ja bi isto shove, ak ima AA jebiga cooler, ak foldaju imaš 750, ak callaju moreš dobit puno čipova, a s obzirom na ostatak stola trebaju ti.
Da smo dva bi lupil 4bet da si povečam fold E, jer kad netko tak shove napravi odma ga stave na AK pa te more zvat i s TT, ali pošto imate još jednoga i AA, KK shove je standard

Zadnji popravljao cgreen (24-06-2010 22:30:14)

00

4

Definiraj "SB je solidan" - s kojim rangeom si vidio da 3beta OOP?
Inače, meni je ovo malo predeep za shove, ja bih radije call - na taj način ćemo u potu vjerojatno zadržati i ribu kojeg možemo outplayati čak i OOP

Zadnji popravljao dabac (25-06-2010 00:01:55)

00

dabac napisao:

Definiraj "SB je solidan" - s kojim rangeom si vidio da 3beta OOP?
Inače, meni je ovo malo predeep za shove, ja bih radije call - na taj način ćemo u potu vjerojatno zadržati i ribu kojeg možemo outplayati čak i OOP

na 80-ak ruku ima 3bet 6% , al sam ga vidio u jednom od proslih turnira da squeeza sa sjutanim kartama tipa T8s sa BB-a, pa sam zato instant shovao, MP je foldao, a ovaj je pokazao KK i izbacio me, da sam callao ishod bi bio isti jer je na flopu pao K  smile 
al nisam opce razmisljao o callanju, mozda bi ovdje to ipak bio bolji play jer bi vjerojatno i mp callao pa ako me ne pogodi flop, easy fold, i svejedno imam jos dosta chipova za nastavak,
a s druge strane ko sto sam vec rekao, ak squeeza sa smecem onda gubim lijepi pot koji mogu uzet odma, neznam sto je dugorocno isplativije

00

6

ch1nch napisao:

na 80-ak ruku ima 3bet 6% , al sam ga vidio u jednom od proslih turnira da squeeza sa sjutanim kartama tipa T8s sa BB-a, pa sam zato instant shovao, MP je foldao, a ovaj je pokazao KK i izbacio me, da sam callao ishod bi bio isti jer je na flopu pao K  smile 
al nisam opce razmisljao o callanju, mozda bi ovdje to ipak bio bolji play jer bi vjerojatno i mp callao pa ako me ne pogodi flop, easy fold, i svejedno imam jos dosta chipova za nastavak,
a s druge strane ko sto sam vec rekao, ak squeeza sa smecem onda gubim lijepi pot koji mogu uzet odma, neznam sto je dugorocno isplativije

A uvijek zavisi i koga je squeezao u toj situaciji i s kolikim efektivnim stackovima, dakle bitno je kakav je tvoj perceived range ovdje - da sam ja na njegovom mjestu i vidim da netko tipa 15/10 raisea UTG, definitivno ne bih raiseao bez QQ+, AK (tj. puno je vjerojatnije da će te ići squeezati ako vidi da si raisao iz kasne pozicije, u ovoj situaciji rijetko tko squeeza). Naravno, ako si dotad igrao LAG i otvarao sa širokim rangoem, onda je vjerojatnije i da te light 3beta pa je vjerojatno shove ovdje ok..

00