Posto sam trenutno u fazi pravljenja bankrolla za nl 50, kada to odradim stavljam pare na sobu koju odlucim.
Jedna od opcija mi je Absolute poker ili ub, cereus mreza. Tu nisam igrao do sada.
Najbitnije stvari da bih se odlucio za jednu sobu gde cu igrati na duze staze je:
1) da koliko toliko ima dobar promet igraca, da je pouzdana i da mogu naci stolove za nl 50 a kasnije i za nl 100 lagano
2) da ima dobar rakeback deal koji se lako prebacuje na akaunt
3) da ima solidno brz cashout bez puno natezanja i problema
Eto to je ono sto mi najpre treba, ostalo tipa softver i tako te stvar jbg prilagodio bi se.
Npr ovo sve ispunjava Full Tilt na kome sam igrao ranije ali na njemu sam ispucao bonus, i naravno najjaci su igraci na keshu. Ja bih neki slabiji sajt, ali da ispunjava ova 3 gore uveta. Znaci da mogu da budem siguran u tu sobu da cu lako raditi cashout da me nesto ne zezaju ili odugovlace vise od 4-5 radnih dana i da mi istao tako bez problema leze rakeback.
E sad ako bi neko mogao da mi kaze iskustva sa cereus mrezom, najpre za ultimate bet poker, jel bi se oni uklopili u ove 3 gore navedene najbitnije stvari...
Hvala unapred