Tema: Pozdrav ekipo

Dolazim iz Beograda, online poker igram oko godinu dana, prvo na pokerstarsima pa na full tiltu, sada pravim bankroll za nl 50 i prebacujem se na cereus mrezu i tu pichim uporedo sa pacific pokerom gde je slabija konkurencija i vise love smile

pisacu malo vise u dnevniku kada krenem sa igrom na nl 50... a do sada sam najvise kidao nl 10 i nl 25, kao i sng 45ice od 10 $ buy-ina

pozz pa se pisemo wink

00

Re: Pozdrav ekipo

dobrodosao

moz biti dobar kolko oces kad njih sere
00

welcome kolega smile

Goran Markuš (blog) - http://goranmarkus.com/hr
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
00

Posto sam trenutno u fazi pravljenja bankrolla za nl 50, kada to odradim stavljam pare na sobu koju odlucim.
Jedna od opcija mi je Absolute poker ili ub, cereus mreza. Tu nisam igrao do sada.

Najbitnije stvari da bih se odlucio za jednu sobu gde cu igrati na duze staze je:
1) da koliko toliko ima dobar promet igraca, da je pouzdana i da mogu naci stolove za nl 50 a kasnije i za nl 100 lagano
2) da ima dobar rakeback deal koji se lako prebacuje na akaunt
3) da ima solidno brz cashout bez puno natezanja i problema

Eto to je ono sto mi najpre treba, ostalo tipa softver i tako te stvar jbg prilagodio bi se.
Npr ovo sve ispunjava Full Tilt na kome sam igrao ranije ali na njemu sam ispucao bonus, i naravno najjaci su igraci na keshu. Ja bih neki slabiji sajt, ali da ispunjava ova 3 gore uveta. Znaci da mogu da budem siguran u tu sobu da cu lako raditi cashout da me nesto ne zezaju ili odugovlace vise od 4-5 radnih dana i da mi istao tako bez problema leze rakeback.

E sad ako bi neko mogao da mi kaze iskustva sa cereus mrezom, najpre za ultimate bet poker, jel bi se oni uklopili u ove 3 gore navedene najbitnije stvari...

Hvala unapred wink

00

LovaDoKrova napisao:

da je pouzdana

Di si baš UB i Apsolute onda našao?

00

Xexe da, to tako izdvojeno iz kontexta zvuci apsurdno smile

Ta afera koja je bila sa hole cars programom i superuserom je proslost, msm sa te strane ne bih se trebao toga plasiti valjda...e sad ne znam sta ti mislis jos pored toga, jel bih trebao da se klonim te mreze?

Sta bi mi ti preporucio, tj koju sobu a da se uklapa u ona 3 najbitnija?

00

Noiqpoker, bet24 - dobar rakeback, odlični rakerace-ovi

00

osobno nikad nisam ima problema sa UBom, pogotovo sta se tice uplata/isplata. Najduze sta san ceka na isplatu je bilo nekih 15ak sati.

sta se tice RBa, to ti ovisi o onome preko koga imas RB. Promet na cereusu je sasvim dobar. medjutim, na 50NL vecina prometa je na bbj stolovima. iako tamo upravo zbog tog BBJ ima vise riba, takodjer se od svakog pota odvaja za BBJ, a to se ne ubraja pod rejk za koji dobijes RB.

po pitanju softvera i igrivosti mi je najbolji nakon stars/ftp. malo im je sjeban loyalty program i bonus je relativno tesko cistit. al mislin da na 50nl neces imat problema s tim.

ako te jos sta u vezi UB zanima slobodno pitaj

u svakom slucaju, gl

"Dikod uđe, dikod ne uđe" - Mate Baturina
00

LovaDoKrova napisao:

Xexe da, to tako izdvojeno iz kontexta zvuci apsurdno smile

Ta afera koja je bila sa hole cars programom i superuserom je proslost, msm sa te strane ne bih se trebao toga plasiti valjda...e sad ne znam sta ti mislis jos pored toga, jel bih trebao da se klonim te mreze?

Sta bi mi ti preporucio, tj koju sobu a da se uklapa u ona 3 najbitnija?

apsolute ili/i UB su prije mjesec dana ponovno bili pod povećalom jer ne koriste SSL što je osnovni nivo za sigurnost wink

Goran Markuš (blog) - http://goranmarkus.com/hr
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
00

iAcesHigh napisao:

aBsolute ili/i UB su prije mjesec dana ponovno bili pod povećalom jer ne koriste SSL što je osnovni nivo za sigurnost wink

istina. i nakon sta im je ukazano na taj propust isti su priznali i ispravili.

http://www.pokertableratings.com/blog/2 … r-network/

http://www.pokertableratings.com/blog/2 … -underway/

Zadnji popravljao zamorano11 (29-06-2010 19:51:29)

00

jebeš te drljavce igraj na normalnin sitevoima kad ti je bog da.

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00

12

Mybet ti ima super deal i ima prometa na nl50 i nl100, al jako je puno rb grindera i ja sam busto tamo tako da nemam dobra iskustva  big_smile Sad sam poceo igrat na Carbon pokeru, ok je rakeback, prometa nema previse, al mislim da se uvijek nadje min 6 stolova nl50. Igraci su jako losi, i postotak gledanja flopa je jako velik. Softver je ok kad se naviknes i ja na laptopu igram 12 stolova bez problema tako da je ok.

00

13

roba59 napisao:

Moze jedan insider:) Oce biti za bet24 u 7.mj kakvav race?

00

roba59 napisao:

Hvala, sad cu malo vise da se informisem za ove dve sobe da vidim kako mi se cini wink

zamorano11 napisao:

osobno nikad nisam ima problema sa UBom, pogotovo sta se tice uplata/isplata. Najduze sta san ceka na isplatu je bilo nekih 15ak sati.

sta se tice RBa, to ti ovisi o onome preko koga imas RB. Promet na cereusu je sasvim dobar. medjutim, na 50NL vecina prometa je na bbj stolovima. iako tamo upravo zbog tog BBJ ima vise riba, takodjer se od svakog pota odvaja za BBJ, a to se ne ubraja pod rejk za koji dobijes RB.

po pitanju softvera i igrivosti mi je najbolji nakon stars/ftp. malo im je sjeban loyalty program i bonus je relativno tesko cistit. al mislin da na 50nl neces imat problema s tim.

ako te jos sta u vezi UB zanima slobodno pitaj

u svakom slucaju, gl

Okej, pa uglavnom to, da nema problema i puno cekanja na isplatu...nadam se da moze opusteno direktno na karticu, kako uplatis tako i isplatis?
A sto se tice rb, da to znam, zavisi preko koga ide, obicno je jednom mesecno isplata. I to je lose sto su tu idalje ti bbj stolovi, i bas sam cuo da puno uzimaju iz pota za taj jackpot...

A sto se afere tice, jbg, tu jeste bas sumnjivo ali ko ce ga znati, imam jos vremena dok sakupim tih nekih 1000 + $ pa cu odluciti gde stavljam wink

00

ja san uplatu i isplatu radia iskljucivo priko MB

00

A okej, imam ja mb, ali sam do sada uvek sve na karticu visa, i sa full tilta i sa pokerstarsa sam tako...

Hvala ti care u svakom slucaju, imam jos vremena pa cu dobro da razmislim gde stavljam lovu...a posle cu i dnevnik otvoriti pa da pratimo kako ide wink

00

17

Bebach napisao:
roba59 napisao:

Moze jedan insider:) Oce biti za bet24 u 7.mj kakvav race?

Bit će, ali još neznamo za kolko $.

00