Tema: Hrvatska noc pokera RTL
Veceras u 23:35 na RTL-u.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
thnx za info .. pise na njihovoj stranici u 23:20
http://www.rtl.hr/hrvatska-noc-pokera-p bavni-5838
a nedavno,mislim da nema vise od 10 dana
meni je ovo uzas.. jos kad je onaj peško rekao da online poker igraju samo cudaci.. seronja..
Zadnji popravljao tonkobonko (04-07-2010 00:32:39)
hahahahahahaha koji komentatori ahahahahahahahahaha
ne znam gdje su nasle ove retardirane eksperte..neka dva srednjoskolca uzeli na ugovor..
jel to licilo na ista? jel traje jos? da ne palim tv bzvz...
ane nije )))))))))))
kakvi playevi, kakva igra, kakvi komentatori, kakvi suckoutovi...
strava
komentator u heads up-u objašnjava gledateljima šta su blindovi...lol
Zadnji popravljao Maki (04-07-2010 00:59:16)
najjaci play definitvno.. igraju 3-4 handed i lik s btn rejza Q5s do 20k, blindovi 8k/16k. Sb 3beta do 80k, ima jos manje od 80 behind. btn uredno calla i folda flop
blindovi su 5/10 k bili:D
nema sta, jebeno je to odigro frajer
a da ne spominjemo kralja koji je poslje ispadanja srao kak su online igraci geekovi i papci zato kaj se ne zele pokazat u casinu
Jesi siguran da su bili 5/10k? Ja sam isto mislio, ali cini mi se da je prvi hand u HU bio rejz do 16k.. Jedino ako nisu malo izmjenili pravila
ja mislim da je taj koji je srao isti ovaj sto je radio taj play.. Cim to vidis jasno ti je koliko je sati
a da ne spominjemo kralja koji je poslje ispadanja srao kak su online igraci geekovi i papci zato kaj se ne zele pokazat u casinu
sad mi zao sto nisam gledao trolololol
mislim da tu ekipa s foruma ima malo volje i vremena da bi lakocom opustosili kasina puna patoloskih kockara..jedino sto bi vjerojatno onda fizicki nastradali ili nestali u noci..
Možda je samo šteta šta su priliku da priliku da ovakvu emisiju vode dobili članovi/vlasnici upravo najlošijeg poker portala na ex prostorima.
Zadnji popravljao karik (04-07-2010 02:11:14)
Di su ih našli majko mila i koji kreten još pobjedi jbt. prava antipropaganda pokera Ono u HU mislim da su pun kurac na kraju preloose igrali. A onaj geek koji govori o online igračima je preglup vidi se da je alkoholičar.
Jedini koji mi je donekle razuman bio je onaj sa dugom kosom makar onaj call sa q5s dok ovaj reisa sa TT na 80 k je pregglup
A Hana :card_heart je predobra i jedina svjetla točka noći pokera i vidi se da ipak nešto zna samo ono sa aševima je prekomično , koje tu rječ izmislio
e jebiga ja zaspao ... jel netko snimio to čudo možda ?
.... sad mozda nikad neču vidjeti kako to balkanci rade
e jebiga ja zaspao ... jel netko snimio to čudo možda ?
.... sad mozda nikad neču vidjeti kako to balkanci rade
nisi nikaj pametnog propustil...