Pitanje: Iznad kojeg broja downswing se više ne može nastavit ako uzmemo da igrač ima skill među top igračima. Kolko 3k, 10k, ili da budemo sigurni 20k, jel se može to s sigurnošću tvrdit i za 50k. Ako da, zakaj može trajat 50k a ne 51k. I tako u nedogled, u teoriji nema konačan broj ako nema konačan onda je beskonačan
O downswingu odlučuje sreća a skill nema utjecaja, sa skillom možeš natjerat lika da stack ofa ko underdog 5:1 ali ako konstantno (mislim doslovno radi primjera) pogađa 4 outa tebi skill više nije bitan. Kolko puta mi se mogu crackat asovi protiv kraljeva, . Crackat će ih 3 puta, ej meni su crackani 7 puta za redom, čovječe nekom liku su 15 puta, pa zašto onda nebi mogli bit i 20 ili više.....? ko je učio imalo matematiku, nizove, vjerojatnost, kombinatoriku i sl da se sad ne pravim pametan, trebo bi to razumijet
Zakaj ljudi to ne žele/ne mogu shvatit pa zato jer netko onda ne može s mirom igrat poker jer mu pada u vodu teorija kaj priča mami i tati "ma poker ti 100% nije igra na sreću", problem je kaj pravi pokeraš shvača da u nečemu di je upletena sreča 100% nije nikad 100%. O toj zabludi dosta proautora govori u svojim uvodima knjiga.
Poker je igra na sreću ali dobar udio ima i skill, i to nije moje brijem da je napisao ed miler ili sklanski neda mi se tražit, ali jedan od njih je sigurno.