Re: Mybet poker - ponuda
ej , moze mi neko rec kak ovaj sport bet bonus iskljucit ?!
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
ej , moze mi neko rec kak ovaj sport bet bonus iskljucit ?!
meni jos nije vb ni sjeo...
meni jos nije vb ni sjeo...
Sjeo je sigurno.
To ti legne na account od kladionice, a ne na poker acc.
ima ko problema na mybetu, jučer sam igrao turnir normalno, a cash se čekalo i po minutu da podijele novi hand, nije me bacalo sit out tak da brijem da je svima tak, sad se pokušavam ulogirat i ništa.
Još ko s takvim problemima?
ima ko problema na mybetu, jučer sam igrao turnir normalno, a cash se čekalo i po minutu da podijele novi hand, nije me bacalo sit out tak da brijem da je svima tak, sad se pokušavam ulogirat i ništa.
Još ko s takvim problemima?
Da, da.
Mybet poker zna jest govna samo tako.
Promjena Mybet bodova je moguča za igrače koji imaju VIP level 5 ili 6.
Koliko bodova je potrebno za određeni level možete pogledati ovdje.
jel neko od mybet igrača igro zadnji dan dva sng/mtt, ja skoro sve kaj sam igro ili ne počne il mi prekine a ne vračaju lovu. sad im idem drugi mail poslat koji urac ne zatvore iste dok to ne slože, e nemogu napisat kolko sam lud!!!
Mislim da ti je to ipoker kriv, a ne mybet. Mislim da će ti vratiti lovu (bar bi trebali)...
PS: ti samo šalji mailove
C/P s 2p2:
Karen: Welcome to Poker Support, how can I help you?
xxxx: hello. when are we going to get money back into account from yesterday's crashed tables?
Karen: iPoker are currently in the process of applying refunds/compensation payments.
xxx: ok. any idea when it'll be sorted?
Karen: Unfortunately I don't have an exact time frame. We hope to have it resolved as soon as possible.
Inače, još nisu skroz popravili softver - ja na većinu cash stolova ne mogu sjest, baca neki error.
Inače, još nisu skroz popravili softver - ja na većinu cash stolova ne mogu sjest, baca neki error.
lol. Kopiraju starse. Tak je bilo na starsima prije par dana.
znam da je to ipoker ali i mybet se mora brinut o svojim igračima, prekjučer sam čekao da proradi sng i nakon nekog vremana otišao da bi poslije vidio da je se igralo, onda jučer sam zbog toga ko majmun čeko nekoliko sati da se mtt vrati jer sam imo dobre čipove itd, gledo sam only fools and horses (cijelu jednu sezonu) da bi skužio ujutro da se nije vratio.
Napisao sam im stvarno lijep mail, znam da im ja ništ ne značim al ko ih hebe niti oni meni, u par dana se mogu prebacit nekamo a kak me tam ide u zadnje vrijeme ovo bi mogao na kraju biti i plus.
nije meni zbog para, nego igrat 3h mtt i onda stane pa čekat 3h i na kraju niti neznaš u kojem je statusu, evo već drugi dan i nigdje ne možeš ništa o tome naći....
Jel neko zna, na mybetu, posto sam upao na neki veci turnir preko satelita, ako ne budem imao vremena da ga igram jel se mogu unregister i hocu li onda dobiti cash za taj buy-in?
evo, ja dobio nazad 30$. jos 130$ cekam...
roba, jos mi nije sjeo vb. do kada sjeda on u pravilu?
roba, jos mi nije sjeo vb. do kada sjeda on u pravilu?
Neznam do kad. Možda ti je već sjeo. Pogledaj sve accounte (sportbetting i ostale)
Jel neko zna, na mybetu, posto sam upao na neki veci turnir preko satelita, ako ne budem imao vremena da ga igram jel se mogu unregister i hocu li onda dobiti cash za taj buy-in?
Ne možeš se unregistrirati (ja probao već)..
upravo mi sjele pare, mora da su lomili fond turnira na preostale ljude s omjerom prema broju čipova jedino tako ima smisla, jer sam dobio više nego što sam potrošio
Sad sam i zadovoljan na kraju, sam je bed kaj sam ih onak na red pobro al kaj sad bilo pa prošlo
pogledaj si main acount jer sam ja tamo dobio glavni iznos
znam da sjeda na main, al nista jos nisam dobio
znam da sjeda na main, al nista jos nisam dobio
Pošalji mail na lisa@pokerpro.si
Evo samo da javim, da mi je nadoknadjena razlika valuebeka.
Znaci isplatili su mi 31% 02.07., a sad mi je nadoknadjena razlika do % koji je dogovoren.
Nadam se da je i ostalima tako.
Zadnji popravljao rounder1984 (10-07-2010 21:18:23)
Evo samo da javim, da mi je nadoknadjena razlika valuebeka.
Znaci isplatili su mi 31% 02.07., a sad mi je nadoknadjena razlika do % koji je dogovoren.Nadam se da je i ostalima tako.
Baš ti je 100% točno? Meni je isto vračeno, ali još fali neka sića od 4 %, možda je to za neke troškove al ono pitam, ovo je svakak odlično kaj se sredilo.
rounder1984 napisao:Evo samo da javim, da mi je nadoknadjena razlika valuebeka.
Znaci isplatili su mi 31% 02.07., a sad mi je nadoknadjena razlika do % koji je dogovoren.Nadam se da je i ostalima tako.
Baš ti je 100% točno? Meni je isto vračeno, ali još fali neka sića od 4 %, možda je to za neke troškove al ono pitam, ovo je svakak odlično kaj se sredilo.
A ne znam tocno. Tu je negdje. Dolar je malo pao zadnjih tjedan dana, pa je mozda razlika u tome u odnosu na euro taj dan.
Ugl, ja zadovoljan.
da se ne brinete za mene xD, kontaktirala je lisa mybet i sjeo mi je danas vb 100% tocno kak sam racunao
jel more netko provjerit zakaj se s skupljanjem bodova više ne čisti bonus, meni je trebo bit več gotov ali zadnjih 30 usda stoji i ništ se ne događa?
jel more netko provjerit zakaj se s skupljanjem bodova više ne čisti bonus, meni je trebo bit več gotov ali zadnjih 30 usda stoji i ništ se ne događa?
Ma cijeli ipoker je u qrcu trenutno, veli da rade na tome i da će kad poprave isplatit sve zaostatke..