Tema: kontrola za vrijeme bad runa

Znači što session ide dalje tj duže igram a lupa me bad run sve manje vjerujem ljudima i počnem ih provjeravat tj payofat što bi uzmimo u prvih sat dva sigurno bacio, jednostavno im nemogu tolko kredita dati, uskoro se tu umiješa tilt i više neznam di sam. Uzmimo mogu igrat i 10h za redom i bacat dosta toga tj poslušam svoj read bil on točan ili ne, ali kad su normalni dani, al kad sam u bad runu, downswingu i sl počinju sranja.

Npr. lik me na flopu calla, i na turnu raisea i to je naprimjer već treći put a iza men su dosta bad beatova, set upova i coolera, jednostavno velim ma ko te hebe nemožeš imat to i on naravno ima, i tak je i danas bilo i brzo sam izgasio i evo pišem post.

Pitanje:
   Kaj da radim, da podijelim dan u više kraćih sessiona ili kaj, jer me to stvarno najviše hebe a igrat moram da što prije prođe to razdoblje?
   Mislim nebrem nakon svakog sessiona uzet par dana odmora, i ako neko misli da sam jednostavno loš a ne na nikakvom downswingu ok, nije bed, al uzmimo da znate da ne serem kaj bi bil vaš odgovor, tj kak vi postupate u takvom razdoblju stim da ste odlučili igrat pod svaku cijenu makar vas ne ide???

00

2

Re: kontrola za vrijeme bad runa

pa ak vidis da tiltas, stani. ne moras uzet pauzu tjedan dana, uzmes pol sata, sat, ovisi koliko ti treba do ohladis i picis dalje

Fri 2012-08-17 17:50:06»⇓ mungos» POZDRAV SVIM BLEFERIMA
00

točno to. Uzmi si vremena kolko misliš da ti treba. Nekome treba sat, nekome dan, nekome 2, itd. Kad tiltaš, stani, sve pogasi, uzmi vremena kolko ti je potrebno da dođeš k sebi i onda deri...

00

4

pda evo ja se odmaram več 2 tjedna big_smile (ne računajuči par turnira) ... svakome drukčije, npr meni vise odgovara par puta na dan po 2-3 sata na dan nego grindati 8 sati za redom (normalno zavisi na kojoj stranici igraš na nekima ima samo prometa navečer pa mozes samo navečer)

moraš se sam nači ... mda za neke kao za mene nema spasa ja sam jednostavno loš i nemoj slušati moj savijet ... de kako se briše poruka ova .. jel ova tipka dostavi temu ?

Poker . Its only a gambling problem if you`re losing
-- I have gambling problem
00

fukodlak napisao:

točno to. Uzmi si vremena kolko misliš da ti treba. Nekome treba sat, nekome dan, nekome 2, itd. Kad tiltaš, stani, sve pogasi, uzmi vremena kolko ti je potrebno da dođeš k sebi i onda deri...

ma pih tongue .  ma nemoj tako, sta ces sve pogasit i stat i gledat se u ogledalo i govorit sebi  "ti si dobar igrac, smiri se, mozes ti to" ....
ma moj kurac.
Upali nesto ultra zestoko i radi sklekove, ili biceps dok se ne ispuses, onako bas posteno se ispuses izbacis sve iz sebe, znaci muzika do kraja, kolko su zvucnici spremni daleko ic i sklekovi (mozes odma u jednoj seriji sve ispucat onako ne razgiban da pomogucnosti dobijes upalu misica onda si 100% vremena iskuliran), poslije toga hladnom vodom se istusirat i kad izadjes iz kupatila koda nikad nisi ni bio na downswingu/ tiltu.

Odabir pjesama :   - zmija me za srce ugrizla
                               - pijem duso
                               - nisam kockar ali gubim
                               - ja pijem da zaboravim
                               - ostani djubre do kraja
                               - poslednja pesma o tebi
                               - nista vise ja ne krijem  ...

Ako je malo napisacu jos.

EDIT: ovde je dobro i to sto ako te downswing dere 2 mjeseca odjednom skuzis da si nabildan.

Zadnji popravljao chillin (11-07-2010 12:02:26)

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00

chillin mora da  si jak onda  big_smile

bio je  flip, il cu dobit  il cu izgubit -vis  da  je  50-50
00

da. Zahvaljujuci pokeru izgledam dobro. Pa vi govorite da to nije sport ccccc

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00

a ja imam teretanu u garaži na kojoj je paučina, sad kad lupim lap između benča i kose, još da su mi lat i leg presa u funkciji, nema veze, za 1 godinu sam Arnold Ivey.

Je ali prije Arnold Helmuth kak me ide.

Zadnji popravljao cgreen (11-07-2010 15:43:51)

00