Tema: kontrola za vrijeme bad runa
Znači što session ide dalje tj duže igram a lupa me bad run sve manje vjerujem ljudima i počnem ih provjeravat tj payofat što bi uzmimo u prvih sat dva sigurno bacio, jednostavno im nemogu tolko kredita dati, uskoro se tu umiješa tilt i više neznam di sam. Uzmimo mogu igrat i 10h za redom i bacat dosta toga tj poslušam svoj read bil on točan ili ne, ali kad su normalni dani, al kad sam u bad runu, downswingu i sl počinju sranja.
Npr. lik me na flopu calla, i na turnu raisea i to je naprimjer već treći put a iza men su dosta bad beatova, set upova i coolera, jednostavno velim ma ko te hebe nemožeš imat to i on naravno ima, i tak je i danas bilo i brzo sam izgasio i evo pišem post.
Pitanje:
Kaj da radim, da podijelim dan u više kraćih sessiona ili kaj, jer me to stvarno najviše hebe a igrat moram da što prije prođe to razdoblje?
Mislim nebrem nakon svakog sessiona uzet par dana odmora, i ako neko misli da sam jednostavno loš a ne na nikakvom downswingu ok, nije bed, al uzmimo da znate da ne serem kaj bi bil vaš odgovor, tj kak vi postupate u takvom razdoblju stim da ste odlučili igrat pod svaku cijenu makar vas ne ide???