Tema: Dragi moji 3$ SnG
Pozdrav ekipo!
Evo da i ja pokažem svoje rezultate igranja po ovim vrucim danima
Počeo sam s igrom točno 19.6. i moram naglasiti da ne igram svaki dan, ali dosad se skupilo 141 SnG za buyin od 3$.
Igram 9, 18 ili 27 man SnG s time da nikad ne igram vise od 3 SnG odjedanput. Jednostavno nemam potrebe jer često zujim okolo ili surfam po netu. Najčešće ipak igram paralelno 18 i 27 man.
Rezultati su slijedeći :
Vrlo sam zadovoljan svojom igrom i pogotovo sa zarađenom lovom. Igrao sam dosta tih SnG na FTP, ali izgleda da mi ovdje puno bolje ide.
Molio bih samo nekog da mi objasni što označava ova crvena linija pošto sam totalni početnik što se tiče HEM-a.
Evo kako to izgleda u brojkama:
Molio bih još jedno objašnjenje ovih HEM veterena
Ako mi netko može objasnit što znači kada stavim kvačicu na ovo EV$
Eto toliko od mene. Nije neko hvalisanje, samo sam želio podijeliti s vama moje trenutačne rezultate. Meni je fino došao ovaj bankroll boost i mogu polako razmišljati o igranju 5$ SnG, iako mi to nije cilj zasada. Mislim nastaviti sa ovim što mi je trenutno profitabilno.
Molio bih vas i za komentare glede održivosti profita, pogotovo ekipe koja ima iskustva sa SnG. Znam da je uzorak od skoro 150 turnira relativno mali, ali zanima me koliko je realna ova slika.
Nastavit ću se javljati ovdje sa daljnjim rezultatima, tako da zasada pozdrav