Tema: Pokerstars uspon
Pozz svima, evo ja sam novi na forumu i odlučio sam odmah otvoriti projekt da se više motiviram
Uplatio sam 600$ na starse tak da mi je to početna banka! Plan je igrati NL10(cca 50000 ruku), te se tada preseliti na NL 25 ,svakako do kraja mjeseca...Očekivani BB/100 mi je 5 na više
Isto tako usporedno s time igrat ću MTT i MTTSNG 4,4$ - 11$ i očekivani ROI mi je oko 100% Planiram taj prvi dio igrati do 7.8.(odmor 2 tjedna tada).Plan je odigrati odigrati min 500 turnira do tada, a za cash table ćemo vidjeti jer ga nisam dugo igrao online, ali svakako ću multitableati...MTT 6-10 turnira,a CASH 6 na početku, a dalje ćemo vidjeti.Plan je doći do 24 stola da kraja mjeseca...Od programa imam holdem manager,i polako ću se privikavati na table ninju radi lakšeg multitableanja...E da, online igram 2 godine, zadnjih 6 mjeseci aktivno!Nick mi je isti ko i na starsima(tako da možete pratiti stanje i na OPR-u i PTR-u)...
Svaki prijedlog,pohvala ili kritika dobrodošla
Ovdje ću vjerojatno dnevno(više manje) upisivati stanje banke za cash i MTT(oboje posebno)!Plan je potpuno izbaciti MTT kad dođem do NL50!