Tema: opet taj full TILT
Igram turnir, 50+5$ ostalo nas negdje oko 50-ak od 304 registriranih.36 je in the money, i onda mi se dogodi ovo:
Ostalo mi oko 3k, i poduplam se nekako sa QK vs 22 mislim, i onda izletim ovako:
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Igram turnir, 50+5$ ostalo nas negdje oko 50-ak od 304 registriranih.36 je in the money, i onda mi se dogodi ovo:
Ostalo mi oko 3k, i poduplam se nekako sa QK vs 22 mislim, i onda izletim ovako:
a sta da ti kazem.
Jucer sam ja jednome sa JJ cracka aseve. isto dosa J na flopu. Al ko ga jebe lik je iz vedra neba open shova.
ovo kako si na kraju izletija jebes ga druze.
Samo nevolim ovi naslov "opet taj full tilt" , viruj mi da se ovo desava i live, i ima vise "rigged" handova u jednoj veceri kad te neide.
Samo nevolim ovi naslov "opet taj full tilt" , viruj mi da se ovo desava i live, i ima vise "rigged" handova u jednoj veceri kad te neide.
Ma to je naslov iz zajebancije bio
Napisao sam ga tak jer me jebu već dost dugo s tim turnirima, uvijek ispadam ovak na ove načine pa mi je to več postalo standard, pa reko da ovaj put stavim na forum da vidite ![]()
full tilt rigged ![]()
Evo sam da obnovim, isti tip turnira, maloprije ispao:
Razmišljao sam dali da shovam na turnu ili ne, mislio sam čak da je i set strefio, odlučio sam na check.Kad je shovao učinilo mi se odma kao blef, i uzeo sam si time...nakon 15-ak sec. sam callao i reko super imam ga, i onda jebeni river naravno
EDIT: i da pitam odma, jeli ok ovo odigrano s 99??
Poslije me isti jebeni igrač sjebe, opet naravno suckout sa boljim handom:
Zadnji popravljao PocketRockets (10-08-2010 13:15:18)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora