Tema: opet taj full TILT
Igram turnir, 50+5$ ostalo nas negdje oko 50-ak od 304 registriranih.36 je in the money, i onda mi se dogodi ovo:
Ostalo mi oko 3k, i poduplam se nekako sa QK vs 22 mislim, i onda izletim ovako:
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Igram turnir, 50+5$ ostalo nas negdje oko 50-ak od 304 registriranih.36 je in the money, i onda mi se dogodi ovo:
Ostalo mi oko 3k, i poduplam se nekako sa QK vs 22 mislim, i onda izletim ovako:
a sta da ti kazem.
Jucer sam ja jednome sa JJ cracka aseve. isto dosa J na flopu. Al ko ga jebe lik je iz vedra neba open shova.
ovo kako si na kraju izletija jebes ga druze.
Samo nevolim ovi naslov "opet taj full tilt" , viruj mi da se ovo desava i live, i ima vise "rigged" handova u jednoj veceri kad te neide.
Samo nevolim ovi naslov "opet taj full tilt" , viruj mi da se ovo desava i live, i ima vise "rigged" handova u jednoj veceri kad te neide.
Ma to je naslov iz zajebancije bio Napisao sam ga tak jer me jebu već dost dugo s tim turnirima, uvijek ispadam ovak na ove načine pa mi je to več postalo standard, pa reko da ovaj put stavim na forum da vidite
full tilt rigged
Evo sam da obnovim, isti tip turnira, maloprije ispao:
Razmišljao sam dali da shovam na turnu ili ne, mislio sam čak da je i set strefio, odlučio sam na check.Kad je shovao učinilo mi se odma kao blef, i uzeo sam si time...nakon 15-ak sec. sam callao i reko super imam ga, i onda jebeni river naravno
EDIT: i da pitam odma, jeli ok ovo odigrano s 99??
Poslije me isti jebeni igrač sjebe, opet naravno suckout sa boljim handom:
Zadnji popravljao PocketRockets (10-08-2010 13:15:18)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora