Tema: Stejker za Sitngo10max
Da li bi me ko stejkao na 1$Sitngo10max??
Zarada 60/40% u korist stejkera sa rb i bonusom
Trajanje 30 dana
Multitabling:4 stola odjednom
Turnira dnevno:20
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Da li bi me ko stejkao na 1$Sitngo10max??
Zarada 60/40% u korist stejkera sa rb i bonusom
Trajanje 30 dana
Multitabling:4 stola odjednom
Turnira dnevno:20
Vidim da već drugi put pitaš a al ništa od odgovora, stvar ti je u tome da moraš staviti neke dokaze da je ulog u tebe dobar izbor, lova nije velika al sumnjam da će te netko stejkat da ti učiš igrat, ne veolim da je to slučaj ali kužiš kaj hoću reći.
Stavi neki graf, po mogučnosti nick di si zadnje igro, da se da vidit na top sharku kolki ti je roi, ne moraš ga svima reć ak nečeš, ali bar reci koji su ti uspijesi pa ak je nešto s potencijalom vjerujem da će bit zainteresiranih, pa njima daš nick na pm da to i potvrdiš.
Sretno!
Za ove turnir znam da sam u plusu,ali malom,inace zadnjih 5 dana sam pretezno igrao HUCash i imam ovaj profit,jbg jednu ruku sam bas sjebo...http://www.pokertableratings.com/ipoker-player-search/slavocar166
Inace mogu da garantujem potencijalnom stejkeru da kad se zavrsi projekat da ce biti u plusu,a i da nece biti nikakvih problema!!!!
Mozete traziti moje rezultate na sharksopeu,al oni ne znace nista jer sam to igrao davno,kada nisam imo pojma ni 1% nisam znao..
lol, kako možeš garantirati da češ biti u plusu?
lol, kako možeš garantirati da češ biti u plusu?
Pa lijepo reci ce da je bio 4BI u plusu al onda je dao frendu da igra pa je on spusio sve
zadnjih 5 dana sam pretezno igrao HUCash
pa kad imas za HUcash sto ce ti stejk
Zato sto mi odgovara igra na tim turnirima!!
To je isto kao sto bi ti reko da bi na 10k odigranih ruku imao profit na NL2!
dfable napisao:lol, kako možeš garantirati da češ biti u plusu?
Pa lijepo reci ce da je bio 4BI u plusu al onda je dao frendu da igra pa je on spusio sve
Nikad ne dajem nekom drugom da mi igra!!!
slavocar napisao:zadnjih 5 dana sam pretezno igrao HUCash
pa kad imas za HUcash sto ce ti stejk
Zato sto sam morao podic pare da kupim knjige za skolu! i jos neke sitnice...
jebes knjige, pocmi igrat poker..
tako je
Na ovom freerollu izgubim ruku koju da sam dobio bio bi u top 5 sa KK vs AA ne ide titan u pm!!!
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora