Tema: FTOPS ME Croman & Turcin = $$$
Croman i ja cemo igrat zajedno ovaj turnir, znaci pricat cemo na skype dok igramo. BI je 640$ 3M je gtd. Prodajemo 50%. 5%=35$
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Croman i ja cemo igrat zajedno ovaj turnir, znaci pricat cemo na skype dok igramo. BI je 640$ 3M je gtd. Prodajemo 50%. 5%=35$
Pare saljite na "Turcin" na tiltu ili na "croman19" na pokerstarsu. Moze i na mb, email saljem u pm
moze 5 %, saljem na croman19 ubrzo
kada se igra ovo ?
Uzimam tih 5%, saljem na cromana. Masterjunkie nick.
Moze neki update, ne da mi se scrollat kroz 5k igraca...? Vidjeli smo onaj nalet na riverani set osmica u pocetnoj fazi jos... Jebiga.
Izletili su van love, ne znam točno mjesto.
Moze neki update, ne da mi se scrollat kroz 5k igraca...? Vidjeli smo onaj nalet na riverani set osmica u pocetnoj fazi jos... Jebiga.
Turcin i ja smo se slozili da je za sve kriv Turcin.
Imali smo KJ kad je onaj pogodio 8 na riveru.
Jeste bar premlatili tipa poslije tog suckouta?
Bilo bi poželjno da postate taj KJ vs. 88 hand
Ako se dobro sjećam, ovako nekako:
Turcin otvara na 600 iz middle, dva callaju
Flop (cca 1800): Kxx Turcin beta 1200, jedan call
Turn: K, Turcin check, ovaj check
River 8, Turcin bet 1600, raise na 4800 Turcin call
nego daj mogli ste i oni sa 72
cija je ideja bila da se chekira turn ?
Check turn nije loš...
Ok za check turn, po meni fold pf, a ovako ne bih betao river i definitivno ne bi callao river rr jer je bio superdry board bez ikakvog drawa.
Brky napisao:cija je ideja bila da se chekira turn ?
Check turn nije loš...
nisam reko da je los malo ih podjebavam
Moja je ideja bila chekirati turn,ja tu volim cesto chekirati sa takvim handom a river naravno betamo i iako smo poceli psovati kad je rirejzo morali smo callati.
Hand sa 72,mi bili na bb ovaj sa sb limpa i mi rejzamo on calla,imao K4 off i pogodi K na flopu i tu popusimo pola stacka nakon sto blefamo flop i turn.
Kasnije sve card dead.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora