Tema: Trebam par vasih savjeta
Poceo sam ovo ljeto malo vise igrati poker, samo sng, (s ambicijom da zaradim nekih 500-1000kn na mjesec) i sve je bilo odlicno, igrao oko mjesec dana polako i postojano rastao od 100$ do 640$ i onda su poceli problemi. Igru nisam mijenjao, a vec 2 tjedna imam takve downswingove da mislim odustati od svega.
Konkretno, od 640 pao na 400 pa se malo digao pa pao na 150 pa se digao na 500 pa opet pao na 160 gdje sam ovih dana.
Koristim holdem manager i EV crta mi je daleko iznad prave, nekih 400$ na 250 turnira. Da napomenem jos jednu bitnu stvar, a to je da sam igrao dosta superturbo turnira u kojima ima dosta srece naravno, od 6max, 9max, i hu. 12$ i 6.5$
Evo molim vas za savjet, sto da promijenim, da li trebam jos puno juhice papati ili slobodno nastavim s ovakvom igrom(u sto cisto sumnjam)?? Na sharkscopeu mi kaze roi 8%
Ako se vama koji imate sharkscope account da pogledati, nick mi je hrasca111 na absolute pokeru. Vidio sam da ima dosta statistike koju bez accounta ne mogu vidjeti, pa ako netko ima vremena bio bi jako zahvalan da ju prokomentira i stavi neki graf moje igre jer sam koristio pokertracker i manager triale samo pa nemam potpunu sliku svoje igre.