Re: Sto ka
pa kombiniras 200 i 400
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
pa kombiniras 200 i 400
Si razmišljao možda da odeš na više levele i igraš manje stolova, tipa da igraš NL1000 5 stolova ili tak nekaj?
Mislim da mu se ne isplati sada eksperimentirati sa vecim levelima, i igrati protiv nepoznatih igraca kad ovako beata svoj lvl, uvijek ima dovoljno stolova i zna puno igraca protiv kojih igra dok ne dođe do SNE
a ja trenutno nemam roll na za NL10...
Šta se dogodilo?
rounder1984 napisao:a ja trenutno nemam roll na za NL10...
Šta se dogodilo?
Bacio kuglu oko vrata. Tako to ide
Si razmišljao možda da odeš na više levele i igraš manje stolova, tipa da igraš NL1000 5 stolova ili tak nekaj?
Pa naravno da jesam. Ali sad kad ima 600k vpp-a mi se ne isplati ne doći do SNE.
čestitke Roba. Kad padne motivacija, uvijek ćeš moći pogledati ovaj graf....
Respect Roba
Stvarno uljeva samopouzdanje svima nama kad vidimo graf.
rounder1984 napisao:a ja trenutno nemam roll na za NL10...
Šta se dogodilo?
Ozenio se i renovirao stan.
Mislim da je sve dalje jasno....
dfable napisao:rounder1984 napisao:a ja trenutno nemam roll na za NL10...
Šta se dogodilo?
Ozenio se i renovirao stan.
Mislim da je sve dalje jasno....
yeah, but how much did you lose???
gratz
yeah, but how much did you lose???
To se bi trebalo turnirse igrače pitati svaki put kad postaju neki winning turnir. Kod casha, to je čisti profit.
baš si razmišljam kolko se u zadnje vrijeme postaju veliki zgoditci, neznam baš dal je to pametno jer moglo bi privući one koje netreba, ipak su to sad dosta velike cifre i iz dana u dan su sve veće i sve ih je više
možda me puca neka paranoja ali u kakvoj državi živimo.....
hebote npr. po novom kad kupuješ gradilište za kuću više ne plačaš po površini već po volumenu kolko ćeš gradit, tak da je očito da se grebe di se stigne, a još s svim ovim šta se u drugim zemljama dešava...., neznam samo si tak razmišljam pa eto da podijelim svoja razmišljanja s vama, tak da ono nemojte se smijat ako ovo nema smisla
baš si razmišljam kolko se u zadnje vrijeme postaju veliki zgoditci, neznam baš dal je to pametno
a sorry ali moran...lol
nije bed super ak je tak....
(ps ovo od robe s rb ti je skoro milja, a svako malo neko posta 15k$=80k kn..., s tim iznosima se ni HL ne bi posramila , i to je sad u zadnjih par mj. znači da će rezultati biti sve bolji )
Zadnji popravljao cgreen (01-09-2010 13:59:53)
nije cgreen nista glupo reka.
ma ja san samo izvadija iz konteksta ovo moje kvotano , to mi je ispalo smiješno, na ostatak teksta se nisam obazira to je neka druga tema, već je dosta o tome napisano, jedino je sigurno da će u budućnosti sigurno nešto biti oko svega toga...kao što mene hebena banka već mjesecima muči s uploadom novca na moneybookers...čim idem malo više uploadat(tipa 300 eura) neda a onda probam 1 euro i odma money bookers prihvati
Nema zakona koji će ti uzet lovu/porez retrogradno, ukoliko nisi kršio zakone.
Kako nema poreza na kapital - nema bojazni. U SAD-u će te pitati zašto sam ti ja dao 10 000$ i ti ćeš platit porez na tih 10 000$ koje ti poklonim, kod nas toga nema, roba meni može dat 150k, ja tebi dat tih 150k ti nekom trećem i on vratit robi i nisi kršio zakon
Mjesec i po dana kasnije rezultat isti, cak sta vise napravio si veliki minus od 1 dolar nakon odigranih otprilike 250 hiljada ruku
Mjesec i po dana kasnije rezultat isti, cak sta vise napravio si veliki minus od 1 dolar nakon odigranih otprilike 250 hiljada ruku
i jedno 5000$ rakebacka
Zadnji popravljao puki86 (14-10-2010 10:05:37)