Re: Opčenita pitanja za HM
Kak nariktam ovaj HM da mi radi na poker rushu?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
http://faq.holdemmanager.com/questions/ efinitions
jel se može u HEM-u namjestit da ne prikazuje moje statistike samo za trenutni SNG nego za sve ukupno što sam igro s tim igračem (igram HU SNG)
dakle imam hem cracknutu verziju jebem se vec 2 sata da mi proradi HUD, pogledo sam videa i videa na jubitou i dalje nece da radi, setupo sam hero name, auto importa mi handove i to vidim kak ih importa jer pise 1 kad odigram hand al mi nema HUD?
Otvori table manager, pokraj file klikni na table --> table finder i vidjet ces crveni kvadratić, taj kvadratić povuci na stol na kojem igras, trebao bi se u prozoru pojavit ime tog stola, klikni na ime i ok. Ja sam imao isti problem prosli tjedan i tako se rjesio
evo uspio fala.. sve mi je preogromno kak se to smanji meni nema manji size od 8, font mi je verdana, jel to treba promjenit da bi mogao stavit manji size?
Ne moras mijenjat font, sam upisi novi size.
jesam , i pise size 2 al i dalje je ogromno..
Za verdanu ti ne moze biti 2, min je 4.
8 je default i trebao bi bit ok.
Jesi probao oznaciti "scale font" na Appearance tabu ?
oznaceno mi je, odustajem neda m ise zajebavat pol dana potrosio na tu pizdariju a mogao sam igrat, koristit cu hud od trackera a ostalo HEMa
oznaceno mi je, odustajem neda m ise zajebavat pol dana potrosio na tu pizdariju a mogao sam igrat, koristit cu hud od trackera a ostalo HEMa
odznači scale font - meni je baš to pomoglo
kad otovrim repleyer pojave mi se neke oznake kraj igraca u hem-ovom hudu-- di pise sta koja oznaka znaci?
Imam par pitanja za Holdem manager:
1. kako na mijestiti da ne prikazuje moje statse (Hero stats) ... pa kod PT3je bilo pre lagano za namijestiti tu ne mogu nači postoji li uopče ?
2. Kako kod filtera namjestiti da mi pokazuje SAMO handove s kojima sam vidio flop (probao sam pod edit ali ne nađem) ?
3. Kako namjestim rake ili je automtski to podešeno za stranicu kojui igram ili je fixno 5% ?
1. HUD options -> i dole desno imaš... :
3. Mislim da je automatski podešeno za svaku stranicu...
..jel ovaj rake pod session ukupni rake ili rakeback??
Ukupni rake... Nezna HEM kolko ti dobivaš rakebacka.
Imam par pitanja za Holdem manager:
2. Kako kod filtera namjestiti da mi pokazuje SAMO handove s kojima sam vidio flop (probao sam pod edit ali ne nađem) ?
imas u filterima nesto tipa saw flop i moras staviti kvacicu na true
Ukupni rake... Nezna HEM kolko ti dobivaš rakebacka.
zna hem ako mu upises postotak
options > settings > rakeback & bonus
Vuco napisao:Imam par pitanja za Holdem manager:
imas u filterima nesto tipa saw flop i moras staviti kvacicu na true
thnx nisam vidio od šume stablo
moram stavit nove windovse kak da sačuvam data od HEM?
Ideš na file pa na backup&restore i izaberes bazu za koju hoćeš napravit backup. Onda moraš taj file snimit negdje da ti se ne izbriše dok instaliravaš nove windowse. Kad instaliraš nove winidowse i HEM opet ideš na backup&restore ovaj put izabereš restore taj file za koji si prije napravio backup. Mislim da zabilješke moraš posebno exportat